Pozdrav svim clanovima
- Peavee
- Poruka: 11
- Član foruma od: subota, 13. okt. 2012. u 18:56h
Pozdrav svim clanovima
Pozdravi svim clanovima ovog foruma.
Dobro vas nadjoh, sto bi rekao nas narod.
Skoro sam kupio Ford Taunusa pa se bacam u restauraciju istog,
do sada sam imao tri komada (TC1 ako se ne varam) sa dvoja vrata i uzivao sam u voznji istih.
Mozda je neki jos u opticaju buduci da su bili jako lepo ocuvani.
Sada sam uzeo jedan koji nije bas najbolji pa mu radim limariju, kasnije imam u planu neki 2.0 pinto, N9 menjac, nizsta posebno, samo da ide.
U medjuvremenu sam imao i dva Forda ProbeI generacije (3.0 i 2.2T) i jednog kome sam ubacio 2.016V sa turbinom i remapom i svasta nesto ali to je druga prica...
Ovde sam prvenstveno zbog razmene informacija i znanja sa clanovima i nadam se da cete mi pomoci oko nekih nedoumica koje imam.
Za sada toliko, a kola cu predstaviti u zasebnoj temi.
pozdrav,
Peaveeus
Dobro vas nadjoh, sto bi rekao nas narod.
Skoro sam kupio Ford Taunusa pa se bacam u restauraciju istog,
do sada sam imao tri komada (TC1 ako se ne varam) sa dvoja vrata i uzivao sam u voznji istih.
Mozda je neki jos u opticaju buduci da su bili jako lepo ocuvani.
Sada sam uzeo jedan koji nije bas najbolji pa mu radim limariju, kasnije imam u planu neki 2.0 pinto, N9 menjac, nizsta posebno, samo da ide.
U medjuvremenu sam imao i dva Forda ProbeI generacije (3.0 i 2.2T) i jednog kome sam ubacio 2.016V sa turbinom i remapom i svasta nesto ali to je druga prica...
Ovde sam prvenstveno zbog razmene informacija i znanja sa clanovima i nadam se da cete mi pomoci oko nekih nedoumica koje imam.
Za sada toliko, a kola cu predstaviti u zasebnoj temi.
pozdrav,
Peaveeus
Da bi automobil radio potrebno je sipati benzin sa vremena na vreme.
- MarcoBGD
- Poruka: 62
- Član foruma od: sreda, 3. okt. 2012. u 14:39h
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Re: Pozdrav svim clanovima

Ovde praktikujemo predstavljanje pod pravim imenima, pa bi bilo lepo da nam kažeš kako ti je ime.

pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2789
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
- Shelby
- Poruka: 1272
- Član foruma od: nedelja, 11. jul 2010. u 12:44h