Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

од скора члан, одавно заљубљеник... =)

Pre nego što napišete svoju prvu poruku u ostatku foruma, molimo vas da se ovde predstavite.
Zaključana
zivanshe
Poruka: 4
Član foruma od: subota, 22. jan. 2011. u 10:46h

од скора члан, одавно заљубљеник... =)

Poruka od zivanshe » subota, 22. jan. 2011. u 12:58h

Драги чланови Форд Клуба,

ја сам Ивана, студенткиња Фармацеутског факултета (из Београда сам), последље четири и по године старатељ једне пунолетне Фиестице коју ћу накнадно представити. :)
У пракси не знам пуно о колима, јер се, на жалост, у мојој ужој и широј породици и кругу пријатеља нико не бави тиме. sign0007
Знам да проверим ниво уља, расхладне течности, притисак у гумама и да допуним све што треба (укључујући течност за прање стакала mrgreen ), што периодично и дисциплиновано радим. :)
Водим рачуна о својим колима, јер туђу и своју безбедност у саобраћају изузетно озбиљно схватам. Зато радници на техничком прегледу не крију позитивно изненађење када тестирају моје кочнице. mrgreen ;)
Са друге стране, пошто су моторна возила једна од мојих већих животних пасија, у недостатку других могућности, волим да читам о колима и рецимо да је моје знање о механици надпросечно у односу на друге студенткиње фармације. mrgreen ;)

Мој први ауто био је спортски, спуштени купе кабриолет... на педале (не сећам се марке mrgreen ), кој сам бесомучно возила где год сам стигла, тако да сам, кад сам га прерасла, једва чекала да напуним 18 година да могу да полажем вожњу.
Од десете године сам почела да скупљам паре да купим ауто.
Када сам била у гимназији, на путу до школе константно је био паркиран зелени, офуцани Capri - моја прва љубав. =) Чак сам власницима оставила емотивну поруку да бих хтела да га купим, али и они су га волели. А како и не би. =)
Осим тога, као што свако има неку симпатију међу звездама - волим Мустанга. Океј, знам да то делује као клише, али шта могу, јаче је од мене. :) Онај звук... =) ...и хауба... =) Једна од животних жеља ми је да једног дана са неким кога волим на источној обали САД седнем у рестаурираног црвеног Мустанга кабриолет из 1967. године и уживам у Америчким друмовима и Америчкој природи и градовима, све до западне обале. :)
У реалном животу, у мају 2006. године сам чудним стицајем околности купила моју драгу Фиесту. :) И од тада знам да ће сваки мој следећи ауто бити Форд. :)

Dragomir
Oficijalni serviser
Oficijalni serviser
Poruka: 5503
Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h

Re: од скора члан, одавно заљубљеник... =)

Poruka od Dragomir » subota, 22. jan. 2011. u 13:07h

Dobro dosla u klub pozitivno ludih fordadzija clap
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek

rista
Poruka: 123
Član foruma od: utorak, 8. sep. 2009. u 14:21h

Poruka od rista » subota, 22. jan. 2011. u 13:08h

Pozdrav i dobrodošla u FCS thumbup
RISTA

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11519
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Poruka od 911s [SK] » subota, 22. jan. 2011. u 13:20h

Pozdrav i tebi, dobrodošla u ovaj klub, obavezno predstavi vozilo u delu foruma namenjenom za to. thumbup
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

darko darko
Poruka: 3890
Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h

Poruka od darko darko » subota, 22. jan. 2011. u 13:24h

dobrodosla u klub, redbullw

DrazenNS
Poruka: 198
Član foruma od: subota, 29. avg. 2009. u 21:47h
Kontakt:

Poruka od DrazenNS » subota, 22. jan. 2011. u 13:31h

Dobrodosla. :) Srecno s fiesticom a i da kupis nekog kaprija ili nesto slicno da sredis po svojoj volji i zelji. :))

Markedjani
Predsednik kluba
Predsednik kluba
Poruka: 21507
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h

Poruka od Markedjani » subota, 22. jan. 2011. u 13:40h

Pozdrav i dobrodošla... sve što te zanima i ako imaš nekih nedoumica slobodno pitaj ;)
Slika
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!

Cedo
VIP
Poruka: 3138
Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h

Poruka od Cedo » subota, 22. jan. 2011. u 13:46h

Pozdrav Ivana i dobrodosla Slika
Titanium u garaži, Ghia napolju, Zetec prodat..

Slika

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » subota, 22. jan. 2011. u 13:46h

zivanshe piše:
У пракси не знам пуно о колима, јер се, на жалост, у мојој ужој и широј породици и кругу пријатеља нико не бави тиме. sign0007
Знам да проверим ниво уља, расхладне течности, притисак у гумама и да допуним све што треба (укључујући течност за прање стакала mrgreen ), што периодично и дисциплиновано радим. :)
Водим рачуна о својим колима, јер туђу и своју безбедност у саобраћају изузетно озбиљно схватам. Зато радници на техничком прегледу не крију позитивно изненађење када тестирају моје кочнице. mrgreen ;)

Za vecinu zena vozaca, ovo je misaona imenica. Vise nego dovoljno thumbsuph
Pozdrav...
Slika

Zaključana

Povratak na „Predstavljanje članova“