Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Cirenje ulj iz posude za letvu volana

Pre nego što napišete svoju prvu poruku u ostatku foruma, molimo vas da se ovde predstavite.
Odgovori
Bike
Poruka: 1
Član foruma od: nedelja, 18. maj 2025. u 21:18h

Cirenje ulj iz posude za letvu volana

Poruka od Bike » ponedeljak, 19. maj 2025. u 09:24h

Pošto sam nov na forumu mislio sam da postoji neki upitnik za predstavljanje, ali ga nema pa se evo ptedstavljam ovako:
Ja sam Dobrivoje Dimitrijević iz Surdulice. Auto koji vozim je porodični što znači da ga koriste 4 vozača

Reč je Fordu mondeo iz 1990 i neke godine (ne znam gde se može videti na autu koje je godište). Zapremina motora 1988 kubika, benzin-plin kao gorivo, inače limarijski u odličnom stanju, motor takođe dobar sa povremenim sitnim popravkama. Jedini i odskoro problem je ta letva volana na kojoj negde curi ulje. U mom mestu nema dobrih majstora ni privatno ni u servisu, pa izbegavaju upuštanje u problem.
Mene samo interesuje kako otkloniti curenje ulja dali zamenom letve ili je reč o nekoj gumici ili manžetni (lupam jer nemam baš mnogo znanja u ovoj problematici).
Ako neko zna ili je imao sličan problem molio bih da mi da predlog za rešenje. Ako je potrebna zamena, gde nabaviti letvu? Pozdravljam sve forumaše kao i administraciju foruma.

Lale
Domacin foruma
Domacin foruma
Poruka: 2784
Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h

Re: Cirenje ulj iz posude za letvu volana

Poruka od Lale » ponedeljak, 19. maj 2025. u 17:51h

Slika

Pošto je ovaj odeljak samo za predstavljanje novih članova pitanje postavi u ovom delu foruma

viewforum.php?f=38
Slika Slika

FM III
Vremenski policajac
Poruka: 8366
Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h

Re: Cirenje ulj iz posude za letvu volana

Poruka od FM III » utorak, 20. maj 2025. u 01:28h

:dd1: na FCS!
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!