Da se predstavim svima posto prosli put nisam zavrsio predstavljane zbog problema koji sam predstavio ali sam ga u medjuvremenu resio

Kupio sam MONDEA MK4 koji je bio sluzbeni u firmi u kojoj radim... inace vozim i sluzbenog skoro potpuno istog...
Maximalno odrzavan auto sa svim servisima radjenim na 10000km, uvek sve zamenjeno na vreme i sa samo kvalitetnim delovima.. pa reko kad ga znam u dusu a resili da ga prodaju da ga uzmem za sebe. Inace od 10 Mondea koje imamo od i jos 10 raznih modela fordova jedan od jedinih koji je imao sve anomalije za Mondea MK4.. pa kad je sve reseno rekoh nece valjda nista vise da strada,,, ali ipak moram jos nesto da odradim, ocemu cu da napisem pitanje.
Inace ima 310000km sigurno pravih na satu i mislim da je TITANIUM opremi. Od opreme nema ACC, ventilaciju sedista i aktivne amortizere. Osalo barem mislim da ima sve, za razliku od sluzbenog( crvenog) koji ja vozim, koji nema alkantaru i xenone.
Projekti koji su mi zanimljivi za oba su mi felne 18'' ili 19'' , bluethot modul sa audio emitovanjem, i adejti CONVERS plus table na onu koja pokazuje svasta jos nesto. Evo i slicica.
Kupljen od firme

Sluzbeni