UBILI MI FORDA
- AlexGill
- Poruka: 2
- Član foruma od: utorak, 3. mar. 2009. u 19:49h
UBILI MI FORDA
Ljudi ubili mi FIESTU na mrtvo
Imao sam volju da je nabudzim ali je sve to palo u vodu
Ford je bio 1.1 ali ne klasican
imao sam na njemu 85ks
ali je sve nestalo u jednom mahu
odustajem do sledece prilike
Imao sam volju da je nabudzim ali je sve to palo u vodu
Ford je bio 1.1 ali ne klasican
imao sam na njemu 85ks
ali je sve nestalo u jednom mahu
odustajem do sledece prilike
ALEX GILL
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21569
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Re: POZDRAV forumasi
Ovo je možda najoriginalnije predstavljanje do sad
Drago nam je što si nam se pridružio i što si nam ispričao "pričicu
Al ne znamo ko si ?
Reci nešto o sebi... barem ono najosnovnije

Drago nam je što si nam se pridružio i što si nam ispričao "pričicu

Al ne znamo ko si ?

Reci nešto o sebi... barem ono najosnovnije

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- peca
- VIP
- Poruka: 2469
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
- Kontakt:
Re: UBILI MI FORDA
Eeeee, shteta jbt...
Al ne daj se, nemoj da odustajesh
...
I poslushaj Markedjanija...
Al ne daj se, nemoj da odustajesh

I poslushaj Markedjanija...
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Bas steta...
Nista, nema sad kukanja, nego razmisljaj koji ce Ford da je zameni
Nista, nema sad kukanja, nego razmisljaj koji ce Ford da je zameni

Fiesta!!
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Pozdrav i tebi.
Predstavi nam motor, baš me zanima koji je to Kent 1.1 sa 85 konja.
Predstavi nam motor, baš me zanima koji je to Kent 1.1 sa 85 konja.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Pozdrav i steta za Fiestu.
Ko ti je ubi eboga otac.
Naci ces ti novu, ne daj se dusmanima.
Ko ti je ubi eboga otac.
Naci ces ti novu, ne daj se dusmanima.

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- AlexGill
- Poruka: 2
- Član foruma od: utorak, 3. mar. 2009. u 19:49h
UBILI MI FORDA
Prvo da se malo bolje predstavim
Ja sam Aleksandar imam 28god po struci sam automehanicar, ali nebavim se time nego sam prodavac u stovaristu gradjevinskog materijala.
Iz Leskovca sam. Ali mehanika mi je neka opsesija i dosta sam experimentisao sa ovim Fordom mojim.
U pocetku je bio klasika 1.1 koji mi je posle kratkog vremena prolupao, ali je uleteo drugi 1.1 ali iz Giha modela koji ima 50ks
onda su meni pocele da padaju lude ideje na pamet tipa deljanje glave. deljanje cela klipa. veci usisni i izduvni ventili prosirenje istih kanala, modifikacija usisne grane koju sam neznam ni ja kako uspeo da je prepravim za 2 karburatora i normalno izduvna grana iz 4 u 2, odvojio sam bio klipove po izduvu 1i 4 kao i 2 i 3 su se spajalii tako zavrsili do samog kraja. i to je sve odradjeno i po mojoj proceni je imao oko 85ks ali ko zna mozda i vise. Test ubrzanja je bio izuzetno dobar od 0-100 7,4s i max brzina 190km/h. Ali to je sada sve pokojnooooo, kada su mi udarili auto blok mi je pukao izduvna grana zguzvana od siline udarca uzizna grana je pukla a za spoljasnost netrba ni da pricam videli ste i sami
A sve se to desilo preko noci oko 2 i 30, a ja sam bio u krevetu i spavao posto radim od 8, mene je buka od udarca probudila i kad sam izasao imao sam sta da vidim auto pokojan a i moja kapija, vozac je bio neki klinac od 19 god u pijanom stanju koji je uleteo u krivinu sa sigurno 120-130 sa ladom samarom koji se posle udarca zaustavio posle 50m. To vam je moja tuzna priica
A auto koji cu kupiti to jos neznam posta je u pitanju kinta ali ce sigurno biti FORD
Kako kazu BOG NA NEBU FORD NA ZEMLJI
POZDRAV
Ja sam Aleksandar imam 28god po struci sam automehanicar, ali nebavim se time nego sam prodavac u stovaristu gradjevinskog materijala.
Iz Leskovca sam. Ali mehanika mi je neka opsesija i dosta sam experimentisao sa ovim Fordom mojim.
U pocetku je bio klasika 1.1 koji mi je posle kratkog vremena prolupao, ali je uleteo drugi 1.1 ali iz Giha modela koji ima 50ks
onda su meni pocele da padaju lude ideje na pamet tipa deljanje glave. deljanje cela klipa. veci usisni i izduvni ventili prosirenje istih kanala, modifikacija usisne grane koju sam neznam ni ja kako uspeo da je prepravim za 2 karburatora i normalno izduvna grana iz 4 u 2, odvojio sam bio klipove po izduvu 1i 4 kao i 2 i 3 su se spajalii tako zavrsili do samog kraja. i to je sve odradjeno i po mojoj proceni je imao oko 85ks ali ko zna mozda i vise. Test ubrzanja je bio izuzetno dobar od 0-100 7,4s i max brzina 190km/h. Ali to je sada sve pokojnooooo, kada su mi udarili auto blok mi je pukao izduvna grana zguzvana od siline udarca uzizna grana je pukla a za spoljasnost netrba ni da pricam videli ste i sami
A sve se to desilo preko noci oko 2 i 30, a ja sam bio u krevetu i spavao posto radim od 8, mene je buka od udarca probudila i kad sam izasao imao sam sta da vidim auto pokojan a i moja kapija, vozac je bio neki klinac od 19 god u pijanom stanju koji je uleteo u krivinu sa sigurno 120-130 sa ladom samarom koji se posle udarca zaustavio posle 50m. To vam je moja tuzna priica
A auto koji cu kupiti to jos neznam posta je u pitanju kinta ali ce sigurno biti FORD
Kako kazu BOG NA NEBU FORD NA ZEMLJI
POZDRAV
ALEX GILL
- fancy
- Poruka: 2265
- Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
- Kontakt:
Da li je mali skot platio štetu? Parama, krvlju, bubregom... svejedno.AlexGill piše: ...
...
...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Ovo si upravu.AlexGill piše:Kako kazu BOG NA NEBU FORD NA ZEMLJI
Svaka cast za rad i trud na Fiesti. Ali steta sto tako zavrsi zbog kretena.
A taj kre*en treba da ti kupi novi auto. Usijana glava koja je tek (ako je uopste dobila) vozacku pa se nasao on frajer da vozi 130.
Totally addicted to Ford!
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
Pozdrav!
Dobrodoshao!
Pa lepo ce to osiguranje da plati nadam se da ste zvali muriju! i da su napravili zapisnik, proglasice ti totalku i dobijesh pare i ostane ti skrshen auto!
Nastavak teme u Free talk!
Dobrodoshao!
Pa lepo ce to osiguranje da plati nadam se da ste zvali muriju! i da su napravili zapisnik, proglasice ti totalku i dobijesh pare i ostane ti skrshen auto!
Nastavak teme u Free talk!