Ford Kuga 1.5 tdci st line 2017
-
- Poruka: 1
- Član foruma od: subota, 26. dec. 2020. u 23:31h
Ford Kuga 1.5 tdci st line 2017
Drugari dobar dan, tek sam registrovan na forumu i prvo bih hteo da Vas sve pozdravim i u napred da se zahvalim svima koji ce odvojiti vreme da mi daju po koji savet vezan za problem koji trenutno imam sa kugom koju vozim.
Pa da krenem od pocetka.....
Kupio sam ford kugu 1.5 tdci st line 2017 krajem avgusta ove godine na auto placu u bg i naravno odmah uradio mali servis i sve sto je potrebno ali ne u gm-u nego kod svog dugogodisnjeg majstora koji mi odrzava i sluzbene automobile. Do sada nisam imao nikakvih problema sa kolima do danas, u voznji mi se na ekranu pojavila poruka ,,engine service now" i auto je izgubio snagu odnosno nije hteo da predje odredjenu brzinu. Mislim da je bitno da naglasim da je motor bio hladan. Pojavljivanje lampice mi se desilo na nbg pa mi je bilo prirodno da odmah svratim do gm-a koji mi je u tom momentu bio najblizi gde sam i ostavio auto uz dogovor da ga pogledaju u ponedeljak.
Zanimaju me vasa iskustva i da li je neko imao nesto slicno i kako je resio odnosno koliko ga je kostalo i koliko je trajalo kao i to da li su tacne price da je moguc problem u tome sto nije resetovana kilometraza pri malom servisu pa da automobil sam primorava da se ode u servis. Na tabli nje ukljucena ni jedna lampica koja bi imala veze sa tim.
Jos jednom hvala i pozdrav
Pa da krenem od pocetka.....
Kupio sam ford kugu 1.5 tdci st line 2017 krajem avgusta ove godine na auto placu u bg i naravno odmah uradio mali servis i sve sto je potrebno ali ne u gm-u nego kod svog dugogodisnjeg majstora koji mi odrzava i sluzbene automobile. Do sada nisam imao nikakvih problema sa kolima do danas, u voznji mi se na ekranu pojavila poruka ,,engine service now" i auto je izgubio snagu odnosno nije hteo da predje odredjenu brzinu. Mislim da je bitno da naglasim da je motor bio hladan. Pojavljivanje lampice mi se desilo na nbg pa mi je bilo prirodno da odmah svratim do gm-a koji mi je u tom momentu bio najblizi gde sam i ostavio auto uz dogovor da ga pogledaju u ponedeljak.
Zanimaju me vasa iskustva i da li je neko imao nesto slicno i kako je resio odnosno koliko ga je kostalo i koliko je trajalo kao i to da li su tacne price da je moguc problem u tome sto nije resetovana kilometraza pri malom servisu pa da automobil sam primorava da se ode u servis. Na tabli nje ukljucena ni jedna lampica koja bi imala veze sa tim.
Jos jednom hvala i pozdrav
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Re: Ford Kuga 1.5 tdci st line 2017
Pozdrav Miladine, odakle si ?

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
-
- Poruka: 1
- Član foruma od: subota, 26. dec. 2020. u 23:31h
-
- Poruka: 7
- Član foruma od: ponedeljak, 2. feb. 2015. u 20:15h
Re: Ford Kuga 1.5 tdci st line 2017
Pozdrav Miladine,prebaci deo poruke koji je vezan za problem sa autom u odeljak Popravke- mehanika i motoristika.
I da obavezno prestavi i svoj auto u delu koji je predvidjen za to
I da obavezno prestavi i svoj auto u delu koji je predvidjen za to

- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2784
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h