zz
- Dulence
- Poruka: 8
- Član foruma od: utorak, 1. dec. 2009. u 20:13h
Re: zz
heh
u toj sierri imam motor 1.3 iz 1985 godine,a opet bi je registrovao na taj 1.3 al bi ubacio onaj 2.0 pinto(markidjani mi je rekao da su na oko isti motori)
pa me interesuje jel su stvarno isti i gde bi mogao da kupim taj 2.0 pinto?
hvala svima

u toj sierri imam motor 1.3 iz 1985 godine,a opet bi je registrovao na taj 1.3 al bi ubacio onaj 2.0 pinto(markidjani mi je rekao da su na oko isti motori)
pa me interesuje jel su stvarno isti i gde bi mogao da kupim taj 2.0 pinto?
hvala svima

- Dulence
- Poruka: 8
- Član foruma od: utorak, 1. dec. 2009. u 20:13h
ahahah
nije da mu ne verujem,al ono-ocu da cujem vise misljenja,ko sta predlaze i tako to,posto mi je sad ta sierra jedini prevoz
e da,treba da kupim kuciste termostata za taj 1.3 da bi ga osposobio da radi,i takodje mi trebaju svi klipovi posto ovi izgledaju kao da ih je neko tukao cekicem,pa auto nece da radi. . .Markedjani me je uputio u neku radnju u bloku 45. za kuciste termostata,a sad me interesuje gde da kupim klipove(sta cu kad ne znam nista o fordu,moram da pitam)
hvala jos jednom svima
i izvinite na ovolikom postu

nije da mu ne verujem,al ono-ocu da cujem vise misljenja,ko sta predlaze i tako to,posto mi je sad ta sierra jedini prevoz

e da,treba da kupim kuciste termostata za taj 1.3 da bi ga osposobio da radi,i takodje mi trebaju svi klipovi posto ovi izgledaju kao da ih je neko tukao cekicem,pa auto nece da radi. . .Markedjani me je uputio u neku radnju u bloku 45. za kuciste termostata,a sad me interesuje gde da kupim klipove(sta cu kad ne znam nista o fordu,moram da pitam)
hvala jos jednom svima

i izvinite na ovolikom postu

- ace1
- Avenger from the past
- Poruka: 1983
- Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
- Kontakt:
nemoj Gagi vec imamo temu ispovedaonicu ,jos da imamo temu gde ce korisnici da se mole

Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
It is 1971