Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

hocu forda!!!

Pre nego što napišete svoju prvu poruku u ostatku foruma, molimo vas da se ovde predstavite.
Zaključana
fritz011
Poruka: 2
Član foruma od: subota, 28. dec. 2013. u 22:24h

hocu forda!!!

Poruka od fritz011 » subota, 28. dec. 2013. u 22:40h

pozdrav svima!nabasao sam slucajno na fiestu 1,2 zetec.u solidnom je stanju,daje se za male pare I zarko zelim da izadjem iz prokletog yuga.danas sam ga gledao,i osim malo estetike o cemu necu da davim jer se sa bratom bavim autima I to cu sam srediti (radio je zasvirao pa ucutao I tako neke gluposti),vas strucnjake I poznavaoce bih pitao par stvari-ima tri original fordove alu felne,ali nema cetvrtu.gde da nadjem bas takvu,i to na komad?i drugo,posto ima sekvent,na bezin je upalio iz prve,sve u redu,ali..I na benzinu I na plinu ima kao neku knedlu,treba mu vremena da primi prvi gas.kad to probije lepo radi.a to traje,ne znam,pola sekunde.i drugo,kad je prebacio na plin,na leru jedva radi,ako I radi,jer sam drzao malo gasa non stop.inace,odradio je dobrih 20ak minuta u mestu (bio neki auto u dvoristu ispred forda pa nisam mogao da ga vozim,samo proverio sve brzine I to lepo radi,mislim na menjac..da sumiram-knedla,zadrska kad se naglo nabode gas,i slab ler na plinu.sta mislite,moze li to biti neki tezi elektronski kvar (ja sam limar I old school mehanicar,u sekvent I kompjutere se ne razumem),I da li da ga uzimam jer je cena u odnosu na ostale u oglasima vise nego pristojna.trocifrena.hvala unapred na odgovoru,do kuckanja.da,zaboravih, 1999 godiste je.

dule0911

 
Poruka: 13651
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Re: hocu forda!!!

Poruka od dule0911 » nedelja, 29. dec. 2013. u 00:25h

Ovde se predstavljas, napisi ime i odakle si. A onda potrazi pomoc u adekvatnom podforumu.
Fiesta!!

fritz011

Poruka od fritz011 » nedelja, 29. dec. 2013. u 15:54h

dobro,nemoj da se ljutis,nema razloga za takav ton.nov sam ovde,i smatrao sam da smo ovde zbog druzenja,razmene misljenja,saveta I slicno.ali ako zelis da ispostujem formu,evo..

zovem se nebojsa,iz beograda sam.kao sto sam vec napisao,forda planiram da uzmem,i zbog toga mi je trebalo par saveta.to cu prebaciti u odgovarajucu temu,pa ce valjda sve biti u redu.

jos jednom,pozdrav,i bolje vas nasao!! :ford:

dule0911

 
Poruka: 13651
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » nedelja, 29. dec. 2013. u 16:00h

Kako si zakljucio da se ljutim da mi je znati... :D
Prosto sam napisao sta treba da uradis i to je to :) Sa srecom u kupovini.
Fiesta!!

popovicvl
Poruka: 5671
Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h

Poruka od popovicvl » nedelja, 29. dec. 2013. u 16:02h

Naprotiv, Dule te je uputio kako stvari funkcionisu ovde. Dobro ti nama stigao, ovde napisi odakle si, kako se zoves, jednu-dve recenice. Jos bolje da otvoris novu i krenes polako is pocetka.

Ako ce ti biti lakse, ne zuri, dobrih Fordova ima koliko hoces, nije ona jedina na svetu. Jel ovo zvuci kao Mitar Miric sign0007

fritz011

Poruka od fritz011 » nedelja, 29. dec. 2013. u 17:41h

znam da se ovde samo predstavi u principu,i daju neki osnovni podaci.vec sam clan na forumu za skutere,i isti je princip.a bio sam malo opsirniji jer tek planiram da ga uzmem,osim sebe nemam sta drugo da predstavim.da,slazem se da se ne treba zaletati I da uvek ima auta na prodaju,ali ovaj mi za ove pare sasvim dobro izgleda.dugo nije vozen,sav je prasnjav I sl.i takav je upalio iz prve,nista ne blokira,rucna radi,menjac ne krci,kocnice nisu zapekle od stajanja.ukratko,auto nije ulickan za prodaju,to me je najvise I privuklo..ok,razumeli smo se.jos jednom,pozdrav za sve od nebojse iz bg-a.odoh sad na temu da pitam sta me zanima.

Lale
Domacin foruma
Domacin foruma
Poruka: 2790
Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h

Poruka od Lale » nedelja, 29. dec. 2013. u 20:08h

Slika
Slika Slika

darko darko
Poruka: 3889
Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h