Pozdrav iz VP
- zmajco13
- Poruka: 13
- Član foruma od: četvrtak, 8. avg. 2013. u 17:24h
Pozdrav iz VP
Pozdrav svima,
ja sam Zeljko i skoro sam kupio ford focus 2001god 18 tddi, 5 vrata, 175000km, uvezen iz Holandije. Od opreme ima 2xairbag, el. podizače anpred, kozni volan, komande cd radia na volanu, maglenke, grejače šoferke i prednje i zadnje,abs, crvene skazaljke, ručno podesavanje retrovizora. Neznam koji je ovo nivo opreme pa ovom prilikom molim poznavaoce da mi kazu da li ghia, trend, lux, ambient ili nesto drugo.
Ubacio bih i slike ali neznam kako pa moze pomoć
ja sam Zeljko i skoro sam kupio ford focus 2001god 18 tddi, 5 vrata, 175000km, uvezen iz Holandije. Od opreme ima 2xairbag, el. podizače anpred, kozni volan, komande cd radia na volanu, maglenke, grejače šoferke i prednje i zadnje,abs, crvene skazaljke, ručno podesavanje retrovizora. Neznam koji je ovo nivo opreme pa ovom prilikom molim poznavaoce da mi kazu da li ghia, trend, lux, ambient ili nesto drugo.
Ubacio bih i slike ali neznam kako pa moze pomoć
- Pančevac
- Poruka: 1295
- Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h
Re: Pozdrav iz VP
MONDEO 2.0 tdci mk4 titanium x
- zmajco13
hvala pancevac. Samo da dodam da auto ima i ac klimu i alu felne fabričke ford 15 inch
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Nivoi opreme su različiti za različita tržišta.
Propustio si samo da napišeš odakle si...
Propustio si samo da napišeš odakle si...

- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2789
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
- zmajco13
VP Velika Plana
auto je stigao iz Holandije sa njihovog tržišta. Pošto nemam na gepeku hrom lajsnu pretpostavljam da nije ghia, tako da ostaje ambient, lx, i trend, mada u holandskim papirima piše da je ghia.
auto je stigao iz Holandije sa njihovog tržišta. Pošto nemam na gepeku hrom lajsnu pretpostavljam da nije ghia, tako da ostaje ambient, lx, i trend, mada u holandskim papirima piše da je ghia.
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- sreckotddi
- Poruka: 278
- Član foruma od: nedelja, 28. jul 2013. u 23:00h