Pozdrav fordašima,što sam i ja nedavno postao.Vlasnik sam Fokusa 1.8 tddi iz 2000.
Prvi utisci,a prošlo je par meseci,zadovoljavaju moja očekivanja i prohteve.Medjutim postoji jedno ali... koje bih da rešim uz vašu pomoć.
Daljinsko (ključ) otvaranje zaključavanje, čas radi ča ne,kako mu se prohte ili kako bih ja rekao "još uvek se u kolima vrzma mali nemac"-bivši vlasnik nemac.Uz to ne radi ni daljinsko otvaranje gepeka bilo da je u pitanju komanda iz kola ili sa ključa! ,Sve u svemu malo ali dovoljno problema da potražim Vaš savet gospodo kolege "fordaši".
Unapred hvala na razumevanju i izdvojenom vremenu.
mehanika , elektronika
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21590
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Re: mehanika , elektronika
Ovo je deo namenjen za predstavljanje članova.
S'toga... kako se zoveš i odakle si ?
Pitanje postavi na odgovarajućem mestu na forumu.
S'toga... kako se zoveš i odakle si ?
Pitanje postavi na odgovarajućem mestu na forumu.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
-
- Poruka: 2
- Član foruma od: nedelja, 26. maj 2013. u 20:26h
Re: mehanika , elektronika
Izvinjavam se cenjenom kolegi - predsedniku a i svima ostalima na brzopletosti u redosledu poteza.Ispravka sledi odmah.Javljam se iz grada sa juga Srbije(u imenu ima samo tri slova),na Vilinskoj reci i poznatom po "meraku", koji je inače rodno mesto rimskog imperatora Konstantina-ukratko iz Niša.Zovem se Braca. Kao što napisah ranije, od nedavno sam postao član brojne porodice "fordovih zavisnika"kupovinom Fokusa 1.8 tddi, te sam stoga rešio da postanem i deo ovog kluba sa željom i nadom da kroz dopise unapredim svoja znanja o automobilu koji vozim a ujedno i da ,ukoliko se za to ukaže prilika ,svojim skromnim savetima i znanjem pomognem drugima u rešavanju nekih njihovih problema ali i da neke od svojih pokušam da prevazidjem.
Unapred hvala na razumevanju i pozdrav svima sa nadom da ću dobiti odgovor na postavljeno pitanje!
Unapred hvala na razumevanju i pozdrav svima sa nadom da ću dobiti odgovor na postavljeno pitanje!
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2789
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h