zujanje bosh pumpe
-
- Poruka: 1
- Član foruma od: sreda, 24. apr. 2013. u 18:13h
zujanje bosh pumpe
pozdrav, ja sam sanel iz tuzle, bosna i hercegovina.... kvar na mom fokusu me je naveo da guglam po internetu i navede me ovdje na ovaj forum kao najboje uredjen i organizovan vasi odgovori me navedose da se ulogujem i hvala vam. a sada da postavim jedno pitanje.... ovako, imam ford fokus 1,8 dizel karavan,,, majstor na dijagnostiki je rekao da je bosh pumpa kao pri kraju i da moze stati danas ali i za pet godina, to je izgleda slaba tacka fokusa? eh kod mene se desava da kada ugasim auto cuje se zujanje mislim sa bos pumpe koje traje nekoliko sekundi. jeli ima neko da da savjet u cemu je problem i ima li potrebe za uzbunom. i jeli ustvari moguce da se to zujanje pojavljuje s pumpe ili sa neceg dr.kada je auto ugaseno.... jer meni sve vodi da je sa bos pumpe...
- dusan80
- Poruka: 293
- Član foruma od: sreda, 9. nov. 2011. u 22:46h
Re: zujanje bosh pumpe
Koji fokus, tddi ili tdci? Zujanje se čuje kad ga ugasiš i traje oko sekunde i to je normalno. Jel' ti pumpa pravi kakve probleme,kako vuče, trokira li... Ako nemaš nikakvih problema onda samo vozi. A i taj majstor ti je baš rekao mudrost,pa na svakom dizelu pumpa može da rikne odmah ili da pređeš još 200000km! 

Zamalo da se oženim al' srećom zasro' sam na vrijeme!!
- Neša
- VIP
- Poruka: 5056
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
Dobrodošao. Samo imaj u rezervoaru više od 1/4 evrodizela i ne brini za pumpu. Motor je sigurno DI. Brat je vozio na rezervi stalno i crkla mu je pumpa,sreća prošao je samo sa 300 i nešto €.
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2789
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
-
- Poruka: 1
- Član foruma od: sreda, 24. apr. 2013. u 18:13h
tddi je ford i nepravi nikakve probleme, jedino to zujanje koje sam mislio da ce da rikne.... a hvala na odg