I ja sta cu malo pogledao po netu , auto izgleda ok , lep autic , ja se uputim tamo stignem odem sa caletom , natocimo benzina na pumpi i stizemo do kola i ja reko AUU , kad ga vidis uzivo BRUKA auto nizi a dugacak gledam ga spolja dok lik ne donese kluceve da ga upalimo i vidim da spolja ima da se radi i to dosta , tipa zadnji branik je ispucao ispod gepeka i vidi se njegova prva boja ljubicasta , zatim hauba i desno krilo oljustila se farba sa istih i prednji branik je "spao" malo pobegao u desnu stranu (bas malo ali ja sam picajzla) , sipamo corbe u forda, stize lik i ja ga otkljucavam a ono kakva sedista BRATEE , koliko lep oblik sedista i kako udobna sedista UFF , zatim upalimo ga a on prede ( U pitanju je Ford Probe 2.5 V6 24V) kako lep zvuk to je tek prica , kao sam izasao na pravinu ono leti (163ks) i cuje se prelepo , ipak je to V6 motor. Tako da posto je cale automehanicar i autoelektricar, a stric farbar , zadao sam im spisak od 20 stavki sta sve da mi srede na kolima da bi bili FULL da pucaju vratovi