MrPrle
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
Re: MrPrle
Ok, ovo je tema za predstavljanje i dobrodoslicu, ime i odakle si obavezno, neki red koji su svi clanovi prosli!
otvori novu temu u kvarovima gde ce videti problem iz naslova u datom pordforumu, neznam dali ima on elektrsicnu diznu koja blikira dovod nafte kada gasis na kljuc, da nije spao kabal sa nje ili ona vrisnula, to je meni jednom bilo ali na starom modelu motora, mozda je taj nema, javice se vec neko, jednostvano se proverava, mora da "cakne" kada das kontakt, jel jednostavno se ugasio samo kao da je izgubio struju, ili je bilo krbum, moze biti mnogo razloga, jel zupcasti tu, temperatura?

otvori novu temu u kvarovima gde ce videti problem iz naslova u datom pordforumu, neznam dali ima on elektrsicnu diznu koja blikira dovod nafte kada gasis na kljuc, da nije spao kabal sa nje ili ona vrisnula, to je meni jednom bilo ali na starom modelu motora, mozda je taj nema, javice se vec neko, jednostvano se proverava, mora da "cakne" kada das kontakt, jel jednostavno se ugasio samo kao da je izgubio struju, ili je bilo krbum, moze biti mnogo razloga, jel zupcasti tu, temperatura?

- Daniel
- Poruka: 6092
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
Predstavi se tj. napisi nam kako se zoves i odakle si
Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2789
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
-
- Poruka: 16
- Član foruma od: nedelja, 25. nov. 2012. u 18:15h
ok ev prijemni
ja sam Prle iz Tuzle sam odnedavno sam vlasnik focusa 1.8TDDi i jako sam zadovoljan tim autom sve do sad dok me nije zeznula pumpa al sredit cemo to uskoro 

- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Tako je bolje.

pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2789
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h