Predstavljanje
-
- Poruka: 1
- Član foruma od: petak, 2. nov. 2012. u 16:31h
Predstavljanje
treba mi kod za radio,automobil je ford fokus... 

- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
Re: upomoc
koristi pretragu, imas temu, terba ti sa nalepnice sa njega broj, pa donesi
http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... za#p226803
Ali pre toga, prvi post da ti bude, ja sam "taj i taj" zivim tu i tu vozim to i to, lepo da se prestavis, pa da nastavimo. Svi smo prosli to pa i ti ces, malo kuture, ali i zbog spama i da znamo odakle sta se vozi.
Nadam se skolarac da nije to "onaj" uredjaj, sto te nisu videli kada si "kupovao", bolje bi ti bilo

http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... za#p226803
Ali pre toga, prvi post da ti bude, ja sam "taj i taj" zivim tu i tu vozim to i to, lepo da se prestavis, pa da nastavimo. Svi smo prosli to pa i ti ces, malo kuture, ali i zbog spama i da znamo odakle sta se vozi.
Nadam se skolarac da nije to "onaj" uredjaj, sto te nisu videli kada si "kupovao", bolje bi ti bilo

Poslednja izmena: darko darko, na dan subota, 3. nov. 2012. u 00:31h. Ukupno izmenjeno 1 put.
-
Rade Bojanic iz Sarajeva sam,od sestre mi je auto i mjenjala je akumulator tj.onaj stari je crko...sad joj radio trazi pristupni kod, auto je ford fokus,i cekam da vidim koji je serijski broj...
inace apsolvent sam Masinskog Fakulteta u Sarajevu..........
inace apsolvent sam Masinskog Fakulteta u Sarajevu..........

-
i auto je regulara nema nikakve prevare ...pozz
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2789
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
pozdrav i dobrodosao
opusteno, imas slink gore sto sam ti pustio, imas slike na zanjoj strani objasnjeno, pa tamo pusti serijski broj, promeni naslov teme ove u PREDSTAVLAJNJE ako ti nije tesko, da pakujemo forum radi lakseg snalazenja, pozz
opusteno, imas slink gore sto sam ti pustio, imas slike na zanjoj strani objasnjeno, pa tamo pusti serijski broj, promeni naslov teme ove u PREDSTAVLAJNJE ako ti nije tesko, da pakujemo forum radi lakseg snalazenja, pozz
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Re: Predstavljanje
Promenjen naslov.

pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- Shelby
- Poruka: 1272
- Član foruma od: nedelja, 11. jul 2010. u 12:44h