Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

NAPOKON OVDE...

Pre nego što napišete svoju prvu poruku u ostatku foruma, molimo vas da se ovde predstavite.
Zaključana
DB9
Poruka: 332
Član foruma od: subota, 8. sep. 2012. u 07:55h
Kontakt:

NAPOKON OVDE...

Poruka od DB9 » subota, 8. sep. 2012. u 14:28h

Pozdrav svima! Ja sam Aleksandar iz nisa,pre 10-ak dana sam pazario ford fokusa 1.8 tdci 2002 godiste 74 kw. slike cu okaciti ovih dana cim ga slikam i provalim kako se kace slike. pazari sam ga za 3000 e. kao na preporuku od jednog mehanicara koji pomalo uvozi automobile. deluje da je lepo ocuvan lepo ide malo trosi ima tu nekih par sitnica koje treba uraditi ali sve sam to znao pri kupovini. na primer amortizer prednji desni nije bas najbolji ali on ce se menjati o trosku prodavca. zadnje gume su mu uze nego prednje, ne znam zasto je prthodni vlasnik tako uradio. Napred su 195-60 r15 kapiram da su to fabricke dimenzije medjutim nazad je krelac stavio 185-60 r15. cuje se neko brujanje iz desnog tocka ali necu da nagadjam sta je dok ne promenim taj amortizer i isparvim felnu cini mi se da je na jednoj ivici malo kriva. posle toga balansiranje nve gume i reglaza pa cemo videti gde smo. imam neke nedoumice do kojih sam dosao citajuci ovaj forum. pa ne znam da li ovde da ih iznesem ilida se otvaraju posebne teme. nedoumice tipa,prilikom velikog servisa koji sam odmah uradio prilikom kupovine stavili su 10w 40 elph-ovo ulje a ovde vidim da to nikako ne valja,vodena pumpa nije promenjena kao nije na zupcastom nego na pk i nije neophodna zamena zato sto jos ''moze da tera''...i slicne stvari :ford: :ford: :ford: :ford:

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Re: NAPOKON OVDE...

Poruka od BojanM » subota, 8. sep. 2012. u 14:37h

Dobro nam došao, a nedoumice ćemo rešiti vremenom :ford:

Ovo je samo predstavljanje i biće zaključano posle nekog vremena, tako da za svoj auto možeš da otvoriš temu u Automobilima članova, ili da za specifičan problem napraviš temu u odgovarajućem podforumu (ili se nadoveži na neku od postojećih tema, ako se tiču iste problematike).

Za postavljanje slika ima više opcija, a neke su objašnjene ovde: http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... p?f=4&t=33 thumbsuph
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » subota, 8. sep. 2012. u 14:37h

:dd1:
Svako se danas naziva majstorom...
A ulje je em pogresna gradacija, em verovatno ne ispunjava ni Fordove standarde :/
Slika

DB9
Poruka: 332
Član foruma od: subota, 8. sep. 2012. u 07:55h
Kontakt:

Poruka od DB9 » subota, 8. sep. 2012. u 14:43h

na kantici pise da ispunjava bas ima pozadi i fordov znak ali kapiram da je toulje original za renoe ali videcemo...

Shelby
Poruka: 1272
Član foruma od: nedelja, 11. jul 2010. u 12:44h

Poruka od Shelby » subota, 8. sep. 2012. u 14:58h

Slika

glumerys
Poruka: 1
Član foruma od: utorak, 8. maj 2012. u 21:27h

Poruka od glumerys » nedelja, 9. sep. 2012. u 15:50h

veliki pozdrav thumbsuph