ja sam nikola iz beograda i imam ford mondeo 2.0 tdci 2004 god
imam jedno pitanje,gde mogu da kupim regulator pritiska turbine za mog forda? zvao sam grand motors,ali oni kazu da ga prodaju samo u paketu sa turbinom. turbina mi je ispravna.pomozite ako znate jer ja vise nemam kome da se obratim i moracu da kupim novu turbinu,a ona nije ni malo jeftina verujte.
zdraqvo svima
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
Re: zdraqvo svima
dobrodosao u ford klub
pozdrav rodjace imamo isto prezime, istu marku i model vozimo, isto dizeli, jos neznam dali je i karavan, samo sto je moj dosta stariji,
sada ides na temu kvarovi i popravke i tamo pitas za deo, mozes i u auto delovi i oprema kako mislis da je bolje, da bi razgranicili kasnije kada treba nekome da se lakse snadje, jel, i navedes u naslovu jasno da bi bilo preglednije, videce se lakse ko moze da pomogne, polako resice se, sacekaj samo da se javi neko......
a imas i ford delovi pitajte odgovaram pa mozes i gorana da pitas ima li taj de i dali moze da nabavi, evo linka
http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... f=61&t=321

pozdrav rodjace imamo isto prezime, istu marku i model vozimo, isto dizeli, jos neznam dali je i karavan, samo sto je moj dosta stariji,
sada ides na temu kvarovi i popravke i tamo pitas za deo, mozes i u auto delovi i oprema kako mislis da je bolje, da bi razgranicili kasnije kada treba nekome da se lakse snadje, jel, i navedes u naslovu jasno da bi bilo preglednije, videce se lakse ko moze da pomogne, polako resice se, sacekaj samo da se javi neko......
a imas i ford delovi pitajte odgovaram pa mozes i gorana da pitas ima li taj de i dali moze da nabavi, evo linka
http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... f=61&t=321
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
- ilicvladimir84
- Poruka: 9
- Član foruma od: ponedeljak, 28. mar. 2011. u 20:11h
Re: zdraqvo svima
Dobrodosao Nikola ! Jos jedan mondeo
Kada si blizu Nisa zovi da se provozamo ti sa MondeoTDCI a ja TDDI. U zdravlju i veselju da se vozis ! 

Ford Mondeo 2.0TDDI