mk5 relej grejaca
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 2
- Član foruma od: petak, 19. avg. 2011. u 21:16h
mk5 relej grejaca
imam problem cim dam kontakt relej grejaca kucka non stop kao da se iskljucuje a ne dolazi struja do grejaca , i brzo isprazni akumulator . Dali ima nekog ko je imao slicnih problema , unapred hvala!!!!
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7123
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Re: mk5 relej grejaca
Pođi od najbanalnijeg, proveri za početak da li kleme imaju dobar kontakt, vidi kako se ponaša sa drugim akumulatorom ili kada ga pališ na kablove.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
-
- Poruka: 2
- Član foruma od: petak, 19. avg. 2011. u 21:16h
Hvala ti na pomoci ! prvo na punjacu akumulatora mi je crko osigurac pa sam ga dzaba punio cele noci,drugo imao sam jednu zagorelu zicu koja je je dodirivala karoseriju . za sada dobro pali dok ne dodju hladniji dani...
:fo
rd:

rd:
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7123
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Htedoh da napišem kako mi miriše kao da ti tu nešto seva/šmelcuje, čim on gubi struju na pobudi releja, ali gistro da te ne plašim bez potrebe
Drago mi je da si otklonio problem. 

pozdrav, Bojan