problem ili ne
Moderator: Dragomir
- saki fiesta
- Poruka: 32
- Član foruma od: utorak, 23. nov. 2010. u 10:35h
problem ili ne
Zdravo svima i unapred hvala.Vlada iz Stepojevca vozim fiestu1,4 b 16v,desava mi se da prilikom povecanja brzine automobila zvuk na radiju(cd player fabricki)postaje glasniji.Osvetljenje radi normalno bez ikakvih oscilacija,auto pali najnormalnije bez oscilacija u radu.Dali je normalno da povecanjem buke motora dolazi do povecanja zvuka na radio prijemniku ili je greska pri punjenju u instalaciji ili je mozda greska u podesavanju radija?Ako je neko imao slicno iskustvo molio bih za savet,hvala.
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Re: problem ili ne
Kod mnogih uredjaja postoji opcija u meniju radija da se ukljuci ili iskljuci automatsko pojacavanje kad se povecava i buka u kolima. Verovatno je imas i ti.

- Stefan_focus
- Poruka: 214
- Član foruma od: sreda, 6. okt. 2010. u 18:19h
Problem svakako nije kao sto je rekao totti to ti je AVC (Automatic volume control) sistem. Njega iskljucujes tako sto pritisnes dva puta na "menu" i podesis na 0..
- saki fiesta
- Poruka: 32
- Član foruma od: utorak, 23. nov. 2010. u 10:35h
Hvala kolega,odradjeno.Nije tesko procitati "uputstvo za vlasnika" ali lenjost je cudo.
- rile
- Poruka: 132
- Član foruma od: subota, 18. sep. 2010. u 11:32h
i meni isto tako mada ja sam mislio da kako auto sve brze i brze radi, tako dobija vise struje i muzika je glasnija i glasnija.