Orion IV
Moderator: Dragomir
- Branko85
- Poruka: 10
- Član foruma od: četvrtak, 7. okt. 2010. u 21:35h
Orion IV
Pozdrav svima!
Posedujem Ford Orion IV,1.8 dizel i imam problem sa desnom pozicijom i motorcicima za stelovanje farova.
Pregledao sam da li negde nisu kablovi osteceni i nisam nista nasaso,a osigurac pregori odmah cim ga stavim,ako neko zna sta bi moglo biti nek javi.Hvala unapred!!!
Posedujem Ford Orion IV,1.8 dizel i imam problem sa desnom pozicijom i motorcicima za stelovanje farova.
Pregledao sam da li negde nisu kablovi osteceni i nisam nista nasaso,a osigurac pregori odmah cim ga stavim,ako neko zna sta bi moglo biti nek javi.Hvala unapred!!!
- cvilijams
- Poruka: 502
- Član foruma od: utorak, 23. feb. 2010. u 15:55h
- Kontakt:
Re: Orion IV
Ovako ti niko ne moze pomoci.Sem da ti kazem da ti je instalacija u kratkom spoju posto odmah izbacuje osigurac.
POZZZ
POZZZ
CarSoundSystem
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
mozda je u motoricu greska, ali najbolje je da pogleda elektricar....
- vlajko bgd
- Poruka: 76
- Član foruma od: nedelja, 16. maj 2010. u 09:33h
Ako osigurač pregori čim ga stavis, logično mi je da imaš kratak spoj negde između osigurača i prekidača. Da je poblem iza prekidača goreo bi tek kada uključiš (valjda).
- Branko85
Hvala na pomoci resen problem kratak spoj ispod lajsne kod prednjih vrata.Sve sam rasturio dok nisam nasao i sad sve OK!
- Branko85
Ako neko ima razvodnik za Eskort IV 1.4 elektronac nek javi cenu.Imam jednog kolegu koji poseduje taj automobil i majstor mu je ustanovio taj kvar,Ili ako ima neko drugo resenje.Pozdrav i hvala unapred!
- Branko85
Pozdrav svima!Komsija poseduje Sieru 4X4 i pukao mu je disk,ako neko ima i zeli da proda nek javi,jer je trazio svugde i nije nasao.A meni bi trebao zadnji branik za orion IV i naravno cena je bitna.Hvala unapred!
- dule0911
-
- Poruka: 13649
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Ako treba oglas za nesto, otovoris temu ovde: http://www.fordclubserbia.org/forum/viewforum.php?f=82 i pitas za deo koji te zanima, a ne ovde 

Fiesta!!
- Branko85
- Branko85
Pozdrav DRUGARI imam ponudu da kupim Ford Focus 1.8 TDdi 66 kwili 90ks,inace auto je u solidnom stanju nalazi se u austriji pa me interesuje posto je 2000 godiste da li je euro 3 i na sta bih trebao obratiti paznju prilikom kupovine?Unapred hvala!!!!!
- Branko85
Ako nekog zanima auto je na prodaju.Nije me odavno bilo pa ako je zabranjeno na forumu objavljivati ja se izvinjavam!
Auto je kod mene u vlasnistvu 9 godina,motor je uradjen komplet pre 3 godine,ima pus na sasiju I sto se limarije tice nije sjajno stanje.Pod je isto radjen pre nekih 5 godina.Mehanicki ispravan,prodajem ga iz razloga jer sam uzeo mladji auto inace je registrovan do 30.12.2015.
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... ord_orion/
Auto je kod mene u vlasnistvu 9 godina,motor je uradjen komplet pre 3 godine,ima pus na sasiju I sto se limarije tice nije sjajno stanje.Pod je isto radjen pre nekih 5 godina.Mehanicki ispravan,prodajem ga iz razloga jer sam uzeo mladji auto inace je registrovan do 30.12.2015.
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... ord_orion/