Da li iko zna gde ima da se nadje ovakva sijalica, ili barem koja joj je oznaka?
Ovo je smd T5 ili neka slicna, i osvetljava brzinomer i obrtomer.
I ne.. ne zelim LED varijantu, vec klasicnu sijalicu sa vlaknom (da ne objasnjavam zasto.. jednostavno necu LED).
Bauljao sam i ne mogu da nađem podatak ali koliko vidim nije klasična ubodna sijalica sa klasičnim ubodnim držačem sijalice.
Kada budeš saznao koja je sijalica, javi
Pošto imam i ja pre restyle tablu na 1.4d govnoautu gde čkilji osvetljenje table.
T5 sijalica je dosta uža, ova mi deluje dosta veće, kao da je t10.
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3 Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4 Panther Black, '07 Ford Fiesta 1.6 S Moondust Silver, '04 Ford Fiesta 1.4 TDCI
Vozim besan auto od 1000 maraka!
Sirina je kao kod T5, bas je uska, kao sto su one za osvetljenje komandi klime/grejanja, ali je bar duplo kraca, i koliko sam uspeo da vidim, zalemljena je u kuciste... (nisam je bas ozbiljno povlacio, posto sam gledao na ispravnoj tabli, probacu kad skinem svoju)
Na restyle je sve smd led i tu su se ljudi dosta igrali sa zamenom osvetljenja, na ovim pre restyle nisam našao nijedan tutorial za zamenu boje osvetljenja.
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3 Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4 Panther Black, '07 Ford Fiesta 1.6 S Moondust Silver, '04 Ford Fiesta 1.4 TDCI
Vozim besan auto od 1000 maraka!