Kontrolna tabla
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 5
- Član foruma od: petak, 19. feb. 2010. u 17:38h
Kontrolna tabla
Cao, Dule opet, nije kvar, samo radoznalost. Posto mi je svetlo table veoma slabo, da li je neko menjao svetlo na tabli?? koliko je tesko to uraditi i da li je to moguce uopste uraditi? U pitanju je Ford Focus 2003 god
- DraganV
- Poruka: 2
- Član foruma od: četvrtak, 8. apr. 2010. u 11:36h
Re: Kontrolna tabla
Evo mog prvog pitanja.Upitanju je Mondeo III. Na kontrolnoj tabli mi radi samo jedna sijalica. Koliko je komplikovano da se druga zameni.
Drugo pitanje. Signalna lampica koja ukazuje da vrata nisu zatvorena funkcionise besprekorno sve dok ne upalim svetla. Onda se ona upali kao da su vrata otvorena. Sta bi moglo da bude a da nije "Negde ti vuce na masu"
Drugo pitanje. Signalna lampica koja ukazuje da vrata nisu zatvorena funkcionise besprekorno sve dok ne upalim svetla. Onda se ona upali kao da su vrata otvorena. Sta bi moglo da bude a da nije "Negde ti vuce na masu"

- zx3
- Poruka: 308
- Član foruma od: nedelja, 12. okt. 2008. u 21:02h
Ja sam nešto pokušao sa instrument tablom, i menjnje svetla je jako teško, jer same sijalice su obične a nalepnica sa brojevima ima zeleni filter i zbog toga svetli zeleno mada ima trikova i to da se sredi.
Ma samo da je turbo pa nek je i dizel.
-
- Poruka: 5
- Član foruma od: petak, 19. feb. 2010. u 17:38h
a te sijalice, jel se one leme ili jednostavno mogu da se zamene??? fazon izvuces jednu stavis drugu i to je to?
- Cedo
- VIP
- Poruka: 3138
- Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h
Evo link http://fordwiki.co.uk/index.php/Fitting ... ials_-_Mk3 kako se skida instrument tabla,naravno nema potrebe da se sama tabla rastavlja,vec kad je izvuces napolje rotiranjem izvadis i zamenis sijalice koje su crkle..DraganV piše:Evo mog prvog pitanja.Upitanju je Mondeo III. Na kontrolnoj tabli mi radi samo jedna sijalica. Koliko je komplikovano da se druga zameni.
A evo i kako izgleda tabla od nazad..

- DraganV
- Poruka: 2
- Član foruma od: četvrtak, 8. apr. 2010. u 11:36h
Hvala na odgovoru. Bolje objasnjenje od ovoga nema