Ako jos neko pozeli da se uputi u ovako nesto, jednostavno je i brzo se namesta, evo i instrukcija sa sve cenama... pa da sumiramo:
Instalacije za resiver sam pronasao gore kod svetla od kabine koje se skida jednostavno, na 2 srafa. I u mom slucaju je bila zalepljena iza neke crne trake blizu onog za sunce sa vozaceve strane. Modul 3M5T-15K602-AC sam porucio sa 'otpada' u smederecu 2000 din (sa sve instalacijom koja mi nije trebala) + dostava. Prodavac je strava, dogovor, brza isporuka, milina za saradjuvati, mislim da nude i ugradnju ako ste u blizini. Moje preporuke za njega, Nesa se zove, ako nekom teba broj telefona javite se mada ga ima na Kupujem prodajem.
Ocistio sam malo taj dzek i ubo resiver.
Kljuc sam porucio sa ebaya za 13e + 1000 din narezivanje u lokalnoj kljucarnici. Pokusao sam da ga kodiram sam (sobzirom na to da imam 2 kljuca i ovaj bi bio treci) i nisam uspeo, tu mi je pomogao M.M.L, hvala jos jednom.
I sistem za daljinsko otkljucavanje sam odradio sam po uputstvima sa foruma (4 x okrenuo kljuc sa pozicije 1 na poziciju 2, cuo bip, pritisnuo taster na svim daljincima i to je to)
Sve zajedno kljuc 2500 + reciver 2400 sa dostavom
Da li se ispati? Ovlasceni servis mi je za ovo trazio 400e (doduse sa novim resiverom i novim original kljucem) mene je izaslo 4900. I dobio sam jos jedan kljuc skakavac

ja sam kupio i 2 daljinca sa alija za 6e za ova 2 obicna kljuca (da se nadje

)
Ima i jeftinijih aftermarket resenja, ali to je druga tema i taj izbor ostavljam vama
Puno srece svima, ako nesto zatreba, tu sam