Cao drugari, evo i mene sa jednim mozda glupim pitanjem..

Citao sam juce na ovom nasem forumu kako moze da se podesi komanda za automatsko zakljucavanje vrata, prilikom brzine od 8 km/h.. Malopre sam probao onako kao sto je neki nas kolega objasnio, sa tri puta otkljucavanja/ zakljucavanja brave, vozacevih vrata, i uspeo sam.

Doduse, prvi put neuspesno, ali sam posle skontao da treba da se sve to odradi malo brze.

Inace, od skoro sam vlasnik Forda Focusa, limuzunu 1.8tddi 2002 god. Ipak, hteo sam da pitam nesto drugo. Dok sam istrazivao sta sve imam na autu, slucajno sam primetio da ispod prednjih sedista imam po jednu kutiju, u koju ulaze po dva dzeka na svaku. Nisam mogao da skontam zasto sluze, ali sam primetio da jedna zica vodi kod zakljucavanje pojasa,a druga vodi u naslon sedista? Kontam da je ova prva senzor za zakljucavanje pojasa, ali zasto je ova druga koja ulazi u naslon?

Inace, kad dam kontakt, ne pali mi se lampica za proveru vezanog pojasa, iako je ima na tabli. ( otvarao sam tablu, i video da je tu). Pitanje glasi za nekog ko zna, zasto su zapravo te kutije ispod, da bih znao, da ne čačkam vise da istrazujem, mozda pokvarim nesto?

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka