Zvučni signal migavca
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 10
- Član foruma od: četvrtak, 12. nov. 2009. u 14:24h
Zvučni signal migavca
Ljudi, da li neko zna gde se nalazi zvucnik, kako doci do njega, i popraviti ga. Kad ukljucim migavce nista se ne cuje a trebalo bi se cuti onako tak-tak. To me opasno nervira jer nekad zaboravim da ga iskljucim i ostaje mi upaljeno. U pitanju je fiesta mk5, 2004god
- Divljak
- Poruka: 223
- Član foruma od: ponedeljak, 20. dec. 2010. u 16:45h
Re: Zvučni signal migavca
e a posto je taj noviji...proveri tamo de namestas datum i vreme za kontrolnu tablu mozda ima tamo neka opcija de mozes da namestis.....pojacas smanjis ili ISKLJUCIS te zvukove....mozda je to...posto ja imam slicnu opciju za te zvukove unutar kola....
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
ako je to ovakva :

onda ti je taj zvucnik iza km-sata... i ne verujem da postoji opcija da iskljucis/ukljucis ... verovatno je crklo nesto ili neki osigurac...proveri..
pozdrav

onda ti je taj zvucnik iza km-sata... i ne verujem da postoji opcija da iskljucis/ukljucis ... verovatno je crklo nesto ili neki osigurac...proveri..
pozdrav
Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
-
Da takva je. Sigurno nema da se podesi, posto je intrument tabla prosta ima samo vreme i km/h. Provericu opet osigurace, mada mislim da bi to bilo povezano zajedno sa migavcima, a da skidam sam instrument tablu nisam bas zainteresovan, pretpostavljam da je do malo kompikovanije.
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
hehe...ma prvo proveri osigurace...ako nisu oni sta ti fali da skines tablu...meni cim stigla iz Nemacke odma prvu nedelju cela bila rastavljena...odma ja i ona da se upoznamo pa posle kako bude 

1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- Divljak
- Poruka: 223
- Član foruma od: ponedeljak, 20. dec. 2010. u 16:45h
Onda je neki osigurac verovatno.....
-
Pa svi osiguraci su ispravni, jedino ako mi od tih osiguraca neki fali posto ima dosta praznih mesta. A zamolio bih da mi otprilike kazes kako se skida instrument tabla. da li se skida samo poklopac table i moram da skinem celu konzolu?
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
posto sam ja trenutno u Nisu...kad dodjem u Krusevac cu da skidam deo po deo i kacim ti slike... mini tutorijal.. 

- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
evo ti slike kako se skida kilometar sat
jednostavno skini Ford TIS .. i imas sve sto ti treba...ovo su slike iz tog programa
1. ovu plastiku povuci prema sebi...i ce da se odvoji od ostatka table...malo se pomuci pritisni sa strane ako negde zaglavi

2. odvrnes ova dva srafa

3. otkaci ovaj konektor i posao gotov

izvinjavam se sto tek sad kacim slike..malo sam zamajan lik vid budale
jednostavno skini Ford TIS .. i imas sve sto ti treba...ovo su slike iz tog programa
1. ovu plastiku povuci prema sebi...i ce da se odvoji od ostatka table...malo se pomuci pritisni sa strane ako negde zaglavi

2. odvrnes ova dva srafa

3. otkaci ovaj konektor i posao gotov

izvinjavam se sto tek sad kacim slike..malo sam zamajan lik vid budale