Pozdrav forumaši, molim za pomoć
ODAKLE POČETI?!
Kupio polovnjaka i vozim ga ovako neispravnog već godinu dana ali od juče počelo ozbiljno da mi smeta
Manifestacije:
1.Prekidač za podizanje i spuštanje desnog (suvozačevog stakla) nikada nije radio ispravno jer kada stisnem na prekidaču prema gore(da se zatvori prozor) onda on počne da se otvara i obrnuto...
2.Prekidač za šiber ista situacija sa tim da radi samo jedan smer(da bih otvorio i zatvorio šiber stiskam jedan smer na prekidaču dok ne završi ciklus)
3. Ne može da se otključa ni jedna brava na vratima sa ključem onako mehanički, osim gepeka i haube. Može samo samo da se zaključa auto ali zakjluča sve brave centralno
4. Kada je hladno (zimski period) ne radi mi prekidač na kokpit tabli za otvaranje gepeka, kada dođe lepo vreme proradi (valjda se nešto tamo osuši)
5. U toku vožnje nevezano kada i kako ali čujem onako kao da se probudi centralna brava i izvrši neku radnju na svo četvoro vratima (niti zakluča niti otključa, samo neki zvuk škljoc)
6. Klima kada se uključi nekada radi , a nekada ne! I tu je problem sa nekim prekidačem jer kada radi onda lepo hladi baš kako treba ali se odjednom posle 15 minuta sama iskluči, a nekada ni ne uključi iako lampica svetli da je uključeno
I konačno stgoh do najvažnije stvari... na prvih 5. tačaka koje sam nabrojao sam se navikao ali
7. Juče mi nije reagovao ključ (daljinska centralna brava) stsnem otključavanje kada ono ništa! pola sata sam pokušavao i neće!
Promenim bateriju na ključu neće i dalje, dok se nisam setio da otkljčam gepek i uđem pozadi (na posao zakasnio

Kada sam došao kući skinuo sam jednu klemnu sa akumulatora da bih ga (resetovao)

Molim za pomoć! Da li postoji neki centralni komjuter koji reguliše ove stvari?