Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

PUMA grejac retrovizora

Ostalo što se tiče struje, prekidači, releji, instalacije...

Moderator: Dragomir

Odgovori
fanste999
Poruka: 3
Član foruma od: petak, 4. mar. 2016. u 16:34h

PUMA grejac retrovizora

Poruka od fanste999 » nedelja, 19. jun 2016. u 01:13h

Pozdrav svima,
Danas sam uradio pametnu stvar, posto mi je neko polomio retrovizor menjajuci staklo spojile su mi sve 2 buksne za grejac (morao sam da prepravljam posto sam uzeo staklo od fieste koje je isto samo je buksna uza). Auto je rekao "cak" sign0007 i izgubio sam struju u oba grejaca. Osigurac je citav, kad sam ubo sijalicu umesto osiguraca, kako palim gasim na prekidac tako se sijalica pali - gasi. Pretpostavljam da ima neki relej u onoj drugoj kutiji ali ja nikako nisam uspeo da ga lociram. Kopao sam po netu al nisam uspeo da nadjem nista korisno, solidno znam engleski ali ovi britanci koriste neke cudne izraze i skracenice. Dosta sam se iznervirao i pretpostavljam da je neka glupost u pitanju, tj nadam se, tako da bi dosta zahvalan bio na pomoci. Meni je jos bilo cudno sto grejac zadnjeg stakla radi posto su na istom prekidacu.

mbole
Poruka: 14994
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Re: PUMA grejac retrovizora

Poruka od mbole » nedelja, 19. jun 2016. u 01:24h

A godiste auta je? A ostali podaci, tipa motor, oprema...
Mozda ti mislis da su sve instalacije od svih puma iste, ili da smo mi koji bi da pomognemo baba Vange, al to nije slucaj :)
(jbt... vec bi tri put dobio sedmicu na lotou :))
Djak pesak :)

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11510
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Poruka od 911s [SK] » nedelja, 19. jun 2016. u 01:28h

Kolike je deklarisane jačine taj osigurač kad nije pregoreo? Da li ti radi grejač zadnjeg stakla?
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

mbole

Poruka od mbole » nedelja, 19. jun 2016. u 04:15h

Jel ti radi grejac zadnjeg stakla, ili radi lampica u prekidacu?
Hocu da kazem, jel si merio struju na grejacu, pipnuo ga da vidis dal greje ili si samo video da se upalila lampica? Posto tesko da "odokativno" na +35 vidis da grejac radi.

fanste999
Poruka: 3
Član foruma od: petak, 4. mar. 2016. u 16:34h

Poruka od fanste999 » nedelja, 19. jun 2016. u 04:47h

Izvinjavam se, 1998 je auto onaj sa 1,7 masinom. 125 konja. Radi mi grajac zadnjeg stakla a osigurac je 15 koliko se secam. I da kad upalim prekidac upali se lampica na njemu. Npr magenka kad mi je riknula, kad stistem ne pali se vise lampica. Takodje ne znam dal je normalno, al inace kad upalim bilo koji potrosac, auto se malo "uzjoguni", tacnije kad je u leru malo promeni ritam. Tako je i dalje iako mi ne rade ti grejaci. Znaci da nekuda povuce struju. Bas mi nije jasno gde da gledam.

A ne rade sigurno, merio sam instrumentom i sijalicom, nema struje

mbole

Poruka od mbole » ponedeljak, 20. jun 2016. u 09:14h

Imas i poseban osigurac samo za grejace retrovizora, koji je posle prekidaca i releja.
F20 (10A), treci s desna u gornjem redu

Odgovori

Povratak na „Instalacije“