Postovanje dragi prijatelji,
problem koji ja imam jeste oko rikverc svetla na Sierri, kada ubacim u rikverc uopste se ne pale svetla.
sijalice su ispravne, a u kablovima nema struje.
neznam tacno gde se nalazi prekidac na menjacu, mozda je on u pitanju, ako ima neko sliku da mi posalje gde je taj prkidac, posto ima nekoliko kablova na menjacu.
menjac je menjan pre dva meseca i od tada neradi rikverc svetlo, majstor kaze da je sve lepo povezao.
ako neko zna zbog cega neradi naka napise, hvala unapred.
Sierra, neradi rikverc svetlo
Moderator: Dragomir
- dextor-m
- Poruka: 40
- Član foruma od: subota, 8. okt. 2011. u 03:18h
Sierra, neradi rikverc svetlo
dextor-m
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11519
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Re: Sierra, neradi rikverc svetlo
Sa leve strane menjača, broj 13 na slici je prekidač.

Treba proveriti unimerom da li prekidač pravi kratak spoj kada se ručica ubaci u rikverc.
Šta je bilo sa prekidačem sa tvog menjača?

Treba proveriti unimerom da li prekidač pravi kratak spoj kada se ručica ubaci u rikverc.
Šta je bilo sa prekidačem sa tvog menjača?
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Scorpio 696
- Poruka: 1371
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:43h
- dextor-m
- Poruka: 40
- Član foruma od: subota, 8. okt. 2011. u 03:18h
Ma otisao sam za BG zbog posla, kada sam se vratio moj cale je dao menjac ciganima u staro gvozdje. inace bih ja zamenio sve sa onog menjaca na ovaj.
prethodni menjac je bio super, ali moj cale je nasadio sierru na breg i polomio kuciste menjaca tj.drzace menjaca, pa sam morao da ga menjam. i sada imam problem sa rikverc svetlom.
hvala vam sto ste mi pokazali gde se nalazi prekidac, probacu da ga osposobim ako ne kupicu drugi.
javljam sta sam uradio. hvala.
prethodni menjac je bio super, ali moj cale je nasadio sierru na breg i polomio kuciste menjaca tj.drzace menjaca, pa sam morao da ga menjam. i sada imam problem sa rikverc svetlom.
hvala vam sto ste mi pokazali gde se nalazi prekidac, probacu da ga osposobim ako ne kupicu drugi.
javljam sta sam uradio. hvala.
dextor-m