Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Mondeo mk3 zanimljiv auto

Ostalo što se tiče struje, prekidači, releji, instalacije...

Moderator: Dragomir

Odgovori
vucki
Poruka: 2148
Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h

Mondeo mk3 zanimljiv auto

Poruka od vucki » sreda, 28. jan. 2015. u 16:18h

Sve moguce mane kod mondea mk3 sam iskusio za ovo kratko vreme :jeeej: ajmo dalje,Centralna Brava...prvo nije radila,posle kao proradila normalno otkljucava i zakljucava preko daljinca,medjutim ne lezi vraze,sad poceo da zakljucava sam kad on hoce...
Aj ni to nije strasno al danas me zakljuca u voznji i nisam mogao da izadjem iz auta desetak minuta,bravu iznutra isto nisam mogao da mrdnem,drndao po daljincu i na kraju izasao ko covek 8)
Kontam da su neki kontakti u pitanju,jel ima neko ideju odakle da krenem sa pretragom ???

Pančevac
Poruka: 1295
Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h

Re: Mondeo mk3 zanimljiv auto

Poruka od Pančevac » sreda, 28. jan. 2015. u 16:37h

Strpi se još koji mesec. Sa dolaskom lepšeg vremena, prestaće da te zajefrkava brava. :D
Znam iz višegodišnjeg iskustva. 8) mrgreen
MONDEO 2.0 tdci mk4 titanium x

M.M.L.
Poruka: 2093
Član foruma od: subota, 2. jun 2012. u 22:32h
Kontakt:

Poruka od M.M.L. » sreda, 28. jan. 2015. u 17:07h

Jel imas duplo zakljucavanje? Tj. kad na daljincu dva puta zakljucas, onda samo preko daljinca mozes i da otkljucas.

edit:

Sad sam bacio pogled, konektor C701 ima opciju za double lock, mozda da pogledas to u vozacevim vratima.

http://prntscr.com/5y5htd
http://prntscr.com/5y5ibx
http://prntscr.com/5y5ii7

roger78
Poruka: 76
Član foruma od: četvrtak, 29. maj 2014. u 22:30h

Poruka od roger78 » sreda, 28. jan. 2015. u 18:34h

to se i meni desavalo da zakljuca sva vrata kad udjem i zatvorim vozacka.neki dan nesto cackam i vidim da onaj konektor sto ide sa vrata i zavrca se u konektor kod sarki vrata je bio labav,imas navoj i cim sam zavrnuo kako treba vise nezakljucava.mada od tada nisam bas siguran iako nije vise zakljucavao.pa sta ja da ti kazem neki dan si mi bravu poslao.sa alternatorom.

milan_gt
Poruka: 11706
Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h

Poruka od milan_gt » sreda, 28. jan. 2015. u 18:48h

to kad necete da kupite redizajn :)

vucki
Poruka: 2148
Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h

Poruka od vucki » sreda, 28. jan. 2015. u 19:13h

roger78 piše:to se i meni desavalo da zakljuca sva vrata kad udjem i zatvorim vozacka.neki dan nesto cackam i vidim da onaj konektor sto ide sa vrata i zavrca se u konektor kod sarki vrata je bio labav,imas navoj i cim sam zavrnuo kako treba vise nezakljucava.mada od tada nisam bas siguran iako nije vise zakljucavao.pa sta ja da ti kazem neki dan si mi bravu poslao.sa alternatorom.
Menjao sam i ja bravu,skinuo sa auta na kome extra radi,stavim kod mene ono luduje,znaci nije do same brave :doh:

Odgovori

Povratak na „Instalacije“