Ventilator - Focus mk1.5
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 2063
- Član foruma od: subota, 2. jun 2012. u 22:32h
- Kontakt:
Ventilator - Focus mk1.5
Ventilator ne vrti samo na prvoj brzini, druga, treca i cetvrta sa upaljenom i ugasenom recirkulacijom radi. Ima neko neku ideju pre nego sto pocnem da rasturam?
Focus 1.8tddi 2002
Focus 1.8tddi 2002
-
- Poruka: 878
- Član foruma od: nedelja, 12. maj 2013. u 00:07h
Re: Ventilator - Focus mk1.5
To ti je u pitanju neki reostat koji se nalazi iza tockica. Meni nije hteo da vrti sa upaljenom klimom, hteo je samo na 1. brzinu i to bez klime. Meni je to covek nesto prelemio i za sada radi. Inace, to je boljka kod focusa.
-
- Poruka: 2063
- Član foruma od: subota, 2. jun 2012. u 22:32h
- Kontakt:
Jel si ti skidao to sam? Skidao sam onaj deo gde ide cd player i celu tu masku ali nije mi bilo potrebno da skidem i sajle i konektore sa tih prekidaca i reostata, kako se to skida?
-
- Poruka: 878
- Član foruma od: nedelja, 12. maj 2013. u 00:07h
Nisam to sam skidao, to je kao neka plocice koja se nalazi bas iza tockica. Majstor je to skinuo tako sto je skinuo komplet kasetu, izvadio ju je napolje, zavukao se i odsrafio neki lim i potom taj reostat. Meni je nesto prelemio, vratio i normalno radi. Naglasio mi je da ako se ponovi kvar kupim drugi. Eto skoro 10 meseci radi... Da ga ne ureknem 

- dusan80
- Poruka: 293
- Član foruma od: sreda, 9. nov. 2011. u 22:46h
-
- Poruka: 4
- Član foruma od: sreda, 10. dec. 2014. u 08:29h
Juce sam resio problem sa reostatom na svom focusu, napravio sam par fotki pa cu popodne okacim uz objasnjenje. Inace kod mene vent. radio samo na cetvrtoj brzini.