Naime imam problem za izluditi

Prednje lijevo svjetlo nekada ne radi i sada cu objasniti kada se desi da ne radi i kakvi su simptomi, te se nadam da ce mi neko objasniti pa da mogu uputiti elektircara gdje je problem jer sumnjam na elektroniku, a najblizi ovlasteni servis je 300km udaljen.
Upalim auto, provozam se nekih 10tak minuta s upaljenim svejtlima sve radi normalno, zaustaivm se, ugasim i dam mu da ostiji recmo pola sata i kada opet upalim prednje svjetlo ne radi u potpunosti, ili radi ali baca samo malo svjetla, kao da pozicija radi (kao da mu ne dolazi dovoljno struje).
U isto vrijeme migavac lijevi dobija malo struje i malo svijetli, dok kada upalim duga svjetla migavac jos vise svijetli i na konzolnoj tabli gdje zmigavac miga prilikom davanaj signala (ono zeleno) on malo kao da radi a svjetlo prednje lijevo i dalje ne radi. Takodjer, ukoliko zmigavac upalim pod dugim svjetlima radi barem duplo brze od standardnog rada, cim iskljucim duga svjetla on radi normalno.
Eh sada interesantno pre dnje liejvo svjetlo se upali najcecesce na skretanju lijevo kada dam zmigavaci i naletim na neku manju neravninu, a takodjer nekada se upali kada udarim blizu fara rukom/dlanom ali to ne uspijeva uvijek. Naime, nekada je dovoljno udariti/lupiti oko fara sasvim malo, a nekada mozes udarati cijeli dan nece se upaliti.
Da li neko ima neku predstavu sta bi moglo biti i gdje gledati !? Najgore mi je sto su svi elektricari u blizini tipa "ma moze biti ovo ma moze biti ono", a ustvari pojma nemaju