Pozadinsko osvetljenje fiesta
Moderator: Dragomir
- deckonja44
- Poruka: 85
- Član foruma od: četvrtak, 16. maj 2013. u 14:49h
Pozadinsko osvetljenje fiesta
Tek sam kupio Fiestu i ne znam da li ona tri okretna prekidača za ventilaciju treba da imaju pozadinsko osvetljenje? Meni je sve u mraku.
- dax92
-
- Poruka: 7632
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Re: Pozadinsko osvetljenje fiesta
pregorele sijalice verovatno... Na forumu je neko skidao to na Fiesti, potrazi u pretrazi.
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
skidao Shomy
ali ne na restajlig modelu
princip bi trebalo da je isti (mada se razlikuje, mislim da se kod tebe odvaja srednji deo u 2 dela)
uglavnom, 2-3 srafa sa leve strane (kod vozaca), 2-3 srafa sa desne strane (kod suvozaca - otvoris kasetu i videces ih)
i 2-3 srafa dole (kad odvijes rucicu menjaca, lagano pomeris navlaku sa rucice menjaca - iscupas dzek za upaljac, tj napajanje, i skines plastiku, videces isto 2-3 srafa.

sve to uradi bez natezanja i upotrebe sile jer se pored srafova, ta konzola drzi i na zabicama, pa ce biti mnogo gora situacija ako nesto polomis. Ta plastika koja sadrzi tastere odnosno usmerivac vazduha i toplotu je usrafljena u konzolu - 4 srafa. Najveci "sex" ce ti biti da vratis polugu koja regulise usmeravanje vazduha na ventilaciji.

trebace ti srafcigeri (+ za odvijanje srafova i - ako treba da odvojis plastiku, i torx ako negde ima takvog srafa (ne secam se) )

princip bi trebalo da je isti (mada se razlikuje, mislim da se kod tebe odvaja srednji deo u 2 dela)
uglavnom, 2-3 srafa sa leve strane (kod vozaca), 2-3 srafa sa desne strane (kod suvozaca - otvoris kasetu i videces ih)
i 2-3 srafa dole (kad odvijes rucicu menjaca, lagano pomeris navlaku sa rucice menjaca - iscupas dzek za upaljac, tj napajanje, i skines plastiku, videces isto 2-3 srafa.
sve to uradi bez natezanja i upotrebe sile jer se pored srafova, ta konzola drzi i na zabicama, pa ce biti mnogo gora situacija ako nesto polomis. Ta plastika koja sadrzi tastere odnosno usmerivac vazduha i toplotu je usrafljena u konzolu - 4 srafa. Najveci "sex" ce ti biti da vratis polugu koja regulise usmeravanje vazduha na ventilaciji.
trebace ti srafcigeri (+ za odvijanje srafova i - ako treba da odvojis plastiku, i torx ako negde ima takvog srafa (ne secam se) )
Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- deckonja44
- Poruka: 85
- Član foruma od: četvrtak, 16. maj 2013. u 14:49h
Ok hvala ! kada sve pripremim fotografisaću svaki korak.
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
ako, ne bi bilo lose. ja cu isto za neki dan da slika sve po redu, cisto da ima ako nekom zatreba
(ne moram da skidam al ajd nek ima, mozda nekom zatreba)

Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
-
- Poruka: 79
- Član foruma od: nedelja, 16. maj 2010. u 15:47h
Drugari, šta bi sa ovim objašnjenjem i slikama? Meni su otišle neke sijalice kod točkića za usmeravanje duvanja pa bih to da sredim. A naravno palo mi je na pamet i da te sve sijaličice zamenim diodama