podizac stakla fokus...
Moderator: Dragomir
- japanac
- Poruka: 232
- Član foruma od: četvrtak, 2. dec. 2010. u 20:46h
podizac stakla fokus...
ko se bavi popravkom istih...otisla neka plastika,ili da kupim drugi podizac...nerazumem se puno u to nikad nisam prckao oko toga,majstor je to meni lepo izvadio i dao citavu onu bokemu...nije mi to hitno,do proleca moze da ceka nego me nervira da nesto ne radi,racunam i to moram da resim...prethodnom vlasniku ocigledno nije smetalo,cim je vozio bez pozicija i svetla na inst.tabli a kamoli da mu to smeta,nisu mi jasni ljudi kojima to nesmeta...moj zet vozi kadeta i nema ni jedno ogledalo,ali ne pada mu na pamet da rizikuje 10e i stavi bar ovo vozacevo...ja bi takve streljao za primer ostalima...
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- japanac
Re: podizac stakla fokus...
a ima li kakvo uputstvo kako da to slozim sam,nisam bio kad je majstor to razalatio...
- dax92
-
- Poruka: 7594
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Ne mogu da skntam sta je puklo, tj koja plastika?
Pre par dana sam rastavljao podizac, i nema neke nauke. Treba ti mali torex da rastavis skroz ako hoces, i zamenis bilo sta od toga. Imaj 5 srafova.
Pre par dana sam rastavljao podizac, i nema neke nauke. Treba ti mali torex da rastavis skroz ako hoces, i zamenis bilo sta od toga. Imaj 5 srafova.
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Koji podizac je u pitanju?Prednji ili zadnji,levi ili desni?
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Dragomire, imate li prednji levi za Fusiona 2006. Motor radi, staklo se podize, ali se klati i ispada iz vodjica. Izgleda da je samo ta plastika pukla. Koliko to kosta da se sredi?
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Nemam plastika za fusiona ali treba pogledati sam podizac posto se desava da pukne neki lim unutra
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- totti
To si ti Vladane pohebao od brzog ulaska u krivine, pa iskočio prozor iz ležišta... 

- Vladan
Ma stipu ticu. Vozim tako vec godinama, otkad mi je narkoman razbio staklo i pokrao stvari (Uhapsili ga i vratili mi sve u roku od 8h. Zivela murija). Tada nisam znao za prave i dobre servise, nego otisao u Grand. Kod njih bila guzva, pa sam samo kupio staklo i otisao 100m dalje u Glass Servis ili sl. na T. Bunaru, tamo mi dundjeri ugradili staklo ali kao nesto tuc muc, malo ce da krcka, bilo nezgodno ..., a kako je bila zima i hladnoca (zato sam i zurio da ugradim) otprilike par nedelja nisam ni otvarao prozor, a posle je bilo kasno.
- japanac
prednji levi podizac...ma nemam pojma,sajla se odkacila i majstor je meni to izvadio sve i rekao da je otisla neka plastika da trazim drugi podizac,,,zato pitam jel ima neko jednostavnije resenje???
- milan_gt
- Poruka: 11706
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
ti podizaci na focusu idu ko 'leb ujutru..

- japanac
pa nesto mora i de rikne ponekad,nego koliko kosta ta plastika i isplati li se to uopste jebendisati,polovan kompletan podizac je 30e...milan_gt piše:ti podizaci na focusu idu ko 'leb ujutru..
- Vladan
Peroblem je sto polovne plastike tesko idu same, jer je razlika do celog sklopa minimalna, pa ljudi menjaju sve djuture.
Polovne plastike su malo manje od 50EUR a ceo sklop malo vise od toga. Koliko sam ja pokacio.
Nove su preko 100EUR, ceo sklop jedno 3-4 puta vise.
Polovne plastike su malo manje od 50EUR a ceo sklop malo vise od toga. Koliko sam ja pokacio.
Nove su preko 100EUR, ceo sklop jedno 3-4 puta vise.
- japanac
sad sam gledao ovaj moj podizac...ona plastika sto ide na motoric,sto namotava sajlu je otisla...al veci mi je problem sto nema sajle...hteo sam sam da napravim sajlu al neznam tacnu duzinu da bi to radilo kako treba...one plastike su oko 600din...neki lik iz Nisa ih prodaje...jel neko rastavljao mozda ili pokusavao da reparira podizac pa da podeli sa nama tacnu duzinu sajle...
-
- Poruka: 2148
- Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h
Meni je pljasnuo podizac na vozacevim vratima,samo je nesto puklo u vratima,skinuo podizac,pokupio raspale delove I odneo u Boban sajle,za dan mi sve zavrsili kostalo 1500din...
- japanac
to nije zanimljivo
nema rizika da nesto zajebes...a i nemozes decu uvaliti zeni da ides nesto kao da pravis u radionici 

-
Kako bre nije zanimljivo,
spakujes se,podizac u kesu, I za Beograd,naravno moraces I da prenocis u motelu dok ti "Boban sajle" ne zavrse,
e to je izvlacenje od zene I dece...

- japanac
u pravu si...ja sam cuo da je to vrazji posao
ponekad traje i po 10ak dana da se to sve lepo usteluje
moracu danas sa gospodjom da popricam...

moracu danas sa gospodjom da popricam...
-
I spremi pare za gospodjice u Bg-u,znas kako ti srede podizac al ne stakla
, 

- japanac
e vala pravo zboris
...ma stacu ja njoj na rep...tako joj i treba kad mi uzme platu svaki put 

- nikola_focus
- Poruka: 1481
- Član foruma od: petak, 2. mar. 2012. u 11:58h
Hehe, meni otisao zadnji desni podizac, isto ta plastika na motoru, i zguzvala sajlu. Ostalo je, koliko sam uspeo da vidim, ispravno. Ko u Nisu prodaje te plastike?
Ford Focus Mk1.5 1.8 TDCi Ghia
Ford Fiesta Mk5 1.4 TDCi Trend
Ford Focus Mk2.5 1.6 TDCi Trend
Ford Fiesta Mk5 1.4 TDCi Trend
Ford Focus Mk2.5 1.6 TDCi Trend
- japanac
ovaj lik...http://www.kupujemprodajem.com/Plastike ... -oglas.htm
prodaje i popravlja sve vrste podizaca...
meni je isto tako pokidalo plastiku i poguzvalo sajlu...samo sto je meni majstor cim sam uzeo auto kad je sredjivao nesto oko centralne i ubacivao modul za daljinac,isekao sajlu i bacio...kaze da se isprovlacila kojekuda nedaj boze...pa mu bilo lakse da je sjebe nego da se pomuci...
prodaje i popravlja sve vrste podizaca...
meni je isto tako pokidalo plastiku i poguzvalo sajlu...samo sto je meni majstor cim sam uzeo auto kad je sredjivao nesto oko centralne i ubacivao modul za daljinac,isekao sajlu i bacio...kaze da se isprovlacila kojekuda nedaj boze...pa mu bilo lakse da je sjebe nego da se pomuci...
- totti
-
- Poruka: 852
- Član foruma od: subota, 6. jun 2015. u 17:43h
Meni zadnji desni podzicac elektricni ne radi,tj motor radi ali jednom kad se spusti prozor to je to nema nazad,samo rucno podignem i zaglavim sa necim.
- polaris
- Poruka: 1100
- Član foruma od: ponedeljak, 9. feb. 2015. u 20:06h
To je fokusova mana,to mi je rekao majstor koji mi je popravljao suvozacev podizac,a i licno sam se uverio pri kupovini auta od 5 pregledanih fokusa 4-ri su imala zadnje podizace i ni na jednom nisu radili.
Focus Mk3 karavan 2.0 TDCI