nema struje u autu
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 6
- Član foruma od: četvrtak, 31. maj 2012. u 11:01h
nema struje u autu
pozdrav svim. kupio sam auto pre par dana ford eskort 1.4 88 godište na plin i benzin ide. e sad pošto se ništa ne razumem u auto izgleda da sam napravio neki kratak spoj i sad nemam struje u autu nema ni kontakt ni svetla ne rade čak ni sat ne radi. mislim da sam klemom dotakao masu auta dok je druga klema bila na akumulatoru ili pak da sam možda klemom dotakao drugou dok je bila na akumulatoru. i još jedna stvar koja je možda uzrokovala kvar je da kada sam menjao sirenu da nisam nešto pogrešno spojio ali to je bilo još pre nekoliko dana a meni auto od juče ne radi. ajde ako neko zna šta može da bude problem i rešenje! hvala pozdrav
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Re: nema struje u autu
Za početak: labave kleme, nedostatak mase, mrtav akumulator... Proveri unimerom (ili bar probnom lampom) ima li života u akumulatoru, pa proveravaj da li su kleme dobro učvršćene, i tako dalje.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
-
- Poruka: 6
- Član foruma od: četvrtak, 31. maj 2012. u 11:01h
hvala na odgovoru. rešio sam problem. žica koja ide na akumulator se otkacila ali se nije videlo pošto je izolovana.
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
jel si platio zadnji racun?
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
xaxaxaxaxa