Nikola312 piše: ↑petak, 9. dec. 2022. u 17:30h
Druže, nema šanse da su ti crkla oba akumulatora u garanciji, a da ti je s autom sve u redu. Možda je punjenje dobro, ali postoji šansa ti neki potrošač prazni aku u mirovanju, pa je paljenje uvek na minimumu kapaciteta. Dodaj ovom kratke relacije, tokom kojih nema vremena da se dopuni, i eto recepta da ubiješ aku.
Elem, Nidza je bio u pravu a ja sam sam sebe ubedjivao da je to nemoguće međutim kako sam se prevario.
Problem je bio do multimedije koja je vukla u pikovima na svakih 1-2 min po 1.2a po 10 sec a u medjuvremenu mu potrosnja padne na 0.6 do 03 i tako u krug, kao da je sistem u autu vidi kao intrudera i nostop vrši proveru.
Prvo sam skoknuo do autoelektricara Lakija i oni mi konstatuju isto ali za dalje ispitivanje sta konkretno troši struju preporučuju mi da nadjem elektroničara .
Pozovem Gagija i on mi preporuči iz resnika nekog čoveka, kome ja sve detaljno ispričam, a on mi kaže ultimedija imao je gomilu istih slučajeva i kaže mi vidim ja da se ti razumes u materiju ovo ti je laganica rešićeš ti to sam ili idi do nekog servisa za radije ugradiće ti nešto i to ti je rešeno!
Znači uz sav moj trud da izbegnem da čeprkam na parkingu po kiši i hladnoći neda mi se! Znači MARFI

verovatno ga mrzelo da se cima za sitnice) Nije da nisam zahvalan čoveku nego me mrzelo al dobro šta ćeš.
Šta ću, pokupujem male i velike štipaljke kablove rasturim i otkačim multimediju nakačim instrument i on stvarno u roku od odma pogasi sve kad kliknem na zaključavanje!
Problem je privremeno rešen postavljanjem malog prekidača iz furde da visi na žicama pored redija dok ne vidim šta će da mi ponude u nekom servisu za ugradnju multimedija a ako mi se ne svidi ugradi ću negde lep prekidaćić i ćao.
Nadam se da će nekome ovaj info da skrati muke i uštedi novac!
P.S. Na skretanju za parking ispred zgrade udari me jedan kolega sa fokusom i izlomi mi branik kad sam se vraćao iz radnje da kupim štipaljke!
Nesreća nikad ne ide sama!