Grejac zadnjeg stakla
Moderator: Dragomir
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3352
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Grejac zadnjeg stakla
Konkretno, problem je cudan ,a moram malo duze jer verujem da ima veze.
Dosta vremena, tj poslenjih godinu dana, ventilator u kabini nije radio na trecoj brzini. Iz nekog razloga, iznenada je proradio,i radi sad vec mesec dana i sve je ok,ali se u istom trenutku pojavio drugi problem, dakle, ne znam jel ima veze sa tim,osim hronoloski.
Kad akliknem prekidac zadnjeg stakla, sve je ok. Radi lepo dok ga ne ugasim. posle toga, nema vise, nece da radi do sutra npr.Dakle, zavrsi ciklus grejanja, ja ga iskljucim i probam opet,ali nista. ne pali lampicu, ne greje i prodju sati,a ono nista. Tek posle mnogo vremena,obicno posle noci, grejac radi po istom principu.
imal neko ideju sta da gledam.
Dosta vremena, tj poslenjih godinu dana, ventilator u kabini nije radio na trecoj brzini. Iz nekog razloga, iznenada je proradio,i radi sad vec mesec dana i sve je ok,ali se u istom trenutku pojavio drugi problem, dakle, ne znam jel ima veze sa tim,osim hronoloski.
Kad akliknem prekidac zadnjeg stakla, sve je ok. Radi lepo dok ga ne ugasim. posle toga, nema vise, nece da radi do sutra npr.Dakle, zavrsi ciklus grejanja, ja ga iskljucim i probam opet,ali nista. ne pali lampicu, ne greje i prodju sati,a ono nista. Tek posle mnogo vremena,obicno posle noci, grejac radi po istom principu.
imal neko ideju sta da gledam.
- miki023
- Poruka: 1161
- Član foruma od: petak, 12. dec. 2008. u 15:47h
- BokiRS
- Neizleciv
- Poruka: 4457
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 08:18h
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3352
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Re: Grejac zadnjeg stakla
Tabla osiguraca je ko zna koja po redu,stavljena prosle godine. Sibi je mnejao,reko da je dobra. Mislim da nije to.
Sibi, ja sam voljan da dodjem do tebe ili ti do mene,sve jedno,za par stvari,cim budes mogao?
Sibi, ja sam voljan da dodjem do tebe ili ti do mene,sve jedno,za par stvari,cim budes mogao?
- mirke
- Poruka: 777
- Član foruma od: ponedeljak, 20. jul 2009. u 08:31h
Re: Grejac zadnjeg stakla
Izvinjavam se za mesanje, ali ni meni na fiesti ne radi uopste zadnji grejac. Video sam da je jedna zica u prekidu. E sad, da li je u pitanju samo prikopcavanje grejaca koje je verovatno otkaceno ili zbog tog prekida ne radi ceo grejac...

MIRKE / Fiesta 1.25 zetec
- miki023
- Poruka: 1161
- Član foruma od: petak, 12. dec. 2008. u 15:47h