Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Kontrolna tabla

Ostalo što se tiče struje, prekidači, releji, instalacije...

Moderator: Dragomir

Odgovori
Dule Vidovic
Poruka: 5
Član foruma od: petak, 19. feb. 2010. u 17:38h

Kontrolna tabla

Poruka od Dule Vidovic » ponedeljak, 5. apr. 2010. u 22:54h

Cao, Dule opet, nije kvar, samo radoznalost. Posto mi je svetlo table veoma slabo, da li je neko menjao svetlo na tabli?? koliko je tesko to uraditi i da li je to moguce uopste uraditi? U pitanju je Ford Focus 2003 god

DraganV
Poruka: 2
Član foruma od: četvrtak, 8. apr. 2010. u 11:36h

Re: Kontrolna tabla

Poruka od DraganV » utorak, 13. apr. 2010. u 09:26h

Evo mog prvog pitanja.Upitanju je Mondeo III. Na kontrolnoj tabli mi radi samo jedna sijalica. Koliko je komplikovano da se druga zameni.
Drugo pitanje. Signalna lampica koja ukazuje da vrata nisu zatvorena funkcionise besprekorno sve dok ne upalim svetla. Onda se ona upali kao da su vrata otvorena. Sta bi moglo da bude a da nije "Negde ti vuce na masu" :D

zx3
Poruka: 308
Član foruma od: nedelja, 12. okt. 2008. u 21:02h

Poruka od zx3 » utorak, 13. apr. 2010. u 16:58h

Ja sam nešto pokušao sa instrument tablom, i menjnje svetla je jako teško, jer same sijalice su obične a nalepnica sa brojevima ima zeleni filter i zbog toga svetli zeleno mada ima trikova i to da se sredi.
Ma samo da je turbo pa nek je i dizel.

Dule Vidovic
Poruka: 5
Član foruma od: petak, 19. feb. 2010. u 17:38h

Poruka od Dule Vidovic » subota, 17. apr. 2010. u 17:50h

a te sijalice, jel se one leme ili jednostavno mogu da se zamene??? fazon izvuces jednu stavis drugu i to je to?

Cedo
VIP
Poruka: 3138
Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h

Poruka od Cedo » subota, 17. apr. 2010. u 20:58h

DraganV piše:Evo mog prvog pitanja.Upitanju je Mondeo III. Na kontrolnoj tabli mi radi samo jedna sijalica. Koliko je komplikovano da se druga zameni.
Drugo pitanje. Signalna lampica koja ukazuje da vrata nisu zatvorena funkcionise besprekorno sve dok ne upalim svetla. Onda se ona upali kao da su vrata otvorena. Sta bi moglo da bude a da nije "Negde ti vuce na masu" :D
Evo link http://fordwiki.co.uk/index.php/Fitting ... ials_-_Mk3 kako se skida instrument tabla,naravno nema potrebe da se sama tabla rastavlja,vec kad je izvuces napolje rotiranjem izvadis i zamenis sijalice koje su crkle..
A evo i kako izgleda tabla od nazad..
Slika
Titanium u garaži, Ghia napolju, Zetec prodat..

Slika

DraganV
Poruka: 2
Član foruma od: četvrtak, 8. apr. 2010. u 11:36h

Poruka od DraganV » ponedeljak, 19. apr. 2010. u 14:49h

Hvala na odgovoru. Bolje objasnjenje od ovoga nema

Odgovori

Povratak na „Instalacije“