8. novembar 2016.
To popodne se prvi put desilo da nisam uspela da upalim auto. Verglala sam nekoliko puta i bezuspešno. Svaki put je verglao lepo, ali da upali neće. Ujutru opet ništa. Zvala majstora, on došao posle nekoliko sati do mene i upalio iz prve.

28.decembar 2016.
Bila sam na poslu, auto je bio parkiran od 8h do 16h i kad sam u 16h htela da ga upalim desila se ista stvar - vergla, ali neće da upali. Kolega je kasnije došao i kablovima prespojio akumulatore, ali to nije pomoglo. Auto je ostao na parkingu do ujutru. Sledeće jutro je drugi kolega prespojio kablovima akumulatore i upalilo je. Doneo je dijagnostiku, priključio i navodno ustanovio da imam problem sa senzorom radilice. Sutradan sam otišla kod majstora, zamenila senzor radilice i samouvereno otišla na Zlatibor na doček Nove Godine verujući kako je problem rešen. Na moju veliku sreću auto me nije izdao na tom putu, ali...
2.januar 2017
Opet se dešava isto - vergla, ali neće da upali. Majstor je ustanovio da je akumulator zreo za menjanje i usput proverio alternator i zaključio da je alternator dobar. Od majstora sam direktno otišla u prodavnicu i kupila novi akumulator - staru Vartu sam zamenila novom. Verovala sam da je sad napokon sve u redu, ali...
oko 10. februara (nisam sigurna za datum

Ponovo ista priča... Vergla lepo (kako i neće kad je nov akumulator), ali da upali jok. Tad sam primetila da ne čujem zujanje pumpe za gorivo nakon što dam kontakt (na žalost, ne znam da li se čula ranije kada nije htelo da upali, nisam obraćala pažnju na to

druga polovina februara
A onda opet isto. I svaki put se dešava da neće da upali kada je hladan i svaki put se ne čuje pumpa za gorivo. Tada je auto napokon završio na kanalu kod majstora i konstatovali su da kablovi na pumpi za gorivo nešto nisu bili dobri. To su mi nešto sredili (ne znam tačno šta) i posle toga je bilo ok. Desilo se jedno dva puta da je duže verglalo, ali svaki put pali iz prve.
31.mart
Ponovo ista priča samo što se sad problem desio daleko od Loznice.

01.april
Posle zamene pumpe auto pali, ali posle duuuugog verglanja. Upali iz prve, ali prvo vergla jedno 6-8sekundi pa tek onda nekako upali. Nakon toga pali brže, ali mi pri paljenju svetli lampica akumulatora.
I ja sad više nisam pametna kod koga da idem i šta da radim. Još malo pa će biti 4 meseca kako imam problema sa paljenjem, a nikako da se problem reši. Putujem dosta i bitno mi je da imam pouzdan auto, a sad svaki put strepim kad stavim ključ u bravicu. Neki majstori jednostavno neće da se potrude da nađu kvar i poprave ga, a neki verovatno kad vide žensko samo gledaju kako da izvuku što više para...

Pomagajte - o čemu se ovde radi? Hvala unapred!
PS - Izvinjavam se ako sam smorila, samo sam htela da objasnim šta se sve desilo - možda pomogne u dijagnozi...
PPS - Za one koji se pitaju zašto ne palim na plin kad imam problema sa pumpom... Naime, od pre par meseci imam problema sa paljenjem na plin kad je auto hladan. Dobila sam dijagnozu od majstora za plin da se radi o tome što sam sipala na NISovoj pumpi, a njihov plin nije dobar. Uskoro ću da menjam dizne za plin, pa će taj problem biti rešen za 10ak dana.