Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Klima uredjaj

Ostalo što se tiče struje, prekidači, releji, instalacije...

Moderator: Dragomir

Odgovori
DrazenNS
Poruka: 198
Član foruma od: subota, 29. avg. 2009. u 21:47h
Kontakt:

Klima uredjaj

Poruka od DrazenNS » nedelja, 17. jan. 2010. u 18:56h

Potrazio sam ovu temu ali nisam nasao pa reko da otvorim novu. Ako ima ili ako mislite da je negde drugde adekvatnija vi prebacite. Odnosi se na mogucnost ugradnje klima uredjaja na starija kola. Koliko znate o tome? Koliko je moguce? I najlepse od svega koliko kosta.......Uzimam primer svog TC3. Mesta u motornom prostoru ima za jos jedan motor tako da mislim da ne bi bio problem ubaciti sta vec treba. Pa koliko je to komplikovano? I naravno sta sve treba? Dolazi vreme kada ce nam svima klima biti vise nego potrebna, pa sto ne razmisliti o njoj na vreme. Kolika je i mogucnost ubacivanja klime iz drugih kola. Krseva i polovnjaka ima koliko hoces. Uzeti neki s klimom za 300-400 evra i prebaciti. Sta mislite o tome? :)))

DrazenNS
Kontakt:

Re: Klima uredjaj

Poruka od DrazenNS » ponedeljak, 18. jan. 2010. u 20:37h

Jasno. Za veliki hladnjak bi se naslo mesta. To nije problem. A na sta se veze kompresor? Sta ga pokrece? Bilo bi malo problem uklopiti ga da ga pokrece kais. Ali nije nemoguce. A sto se tice malog hladnjaka ima mogucnost da se stavi umesto onog sadasnjeg malog hladnjaka sto sluzi za grejanje. A taj premestiti negde. Mnogo je to muke.

DrazenNS
Kontakt:

Re: Klima uredjaj

Poruka od DrazenNS » subota, 23. jan. 2010. u 22:13h

Nema ali sam nesto mislio da stvim na mesto alternatora. A alternator premestim negde dalje. Nisam tacno siguran kolikih dimenzija je taj kompresor ali.......... Ove godine izgleda nista od toga, ali ozbiljno razmisljam o tome..... Trebace...

Odgovori

Povratak na „Instalacije“