Skinuo sam centralnu konzolu da vidim kako da pojacam osvetlenje prekidaca za klimu, toplo-hladno i usmerivac vazduha.

Posle detaljnog rasturanja i polemisnja sa komsijom sta i kako treba da uradim odlucio sam da te prepravke ostavim za kraj Aprila kada cu imati vise vremena da se igram sa diodama.

Prilikom vracanja dzekova koje sam skinuo pronasao sam jedan dzek koji nije bio nigde prikacen a na njemu su tri gumene cevcice.

Crna,bela i zelena.
Detaljnim pregledom ustanovio sam da taj dzek treba da ide na prekidac kojim se ukljucuje klima i menjaju brzine ventilatora.

Sto je jos specificno Crna cevcica je bila zacepljena cackalicom.

Kada sam izvadio cackalicu i dzek prikacio na prekidac ustanovio sam da mi duvanje radi samo na sofersajbni, ostali polozaji nista.

Skinem dzek sa prekidaca i ponovo ubacim cackalicu u Crnu cevcucu dobijam sve ostale polozaje duvanja (na sredini i na nogama).

Da napomenem jos i ovo zelena cevcica ide do vakum aparata koji se nalazi sa desne strane ventilatora iznad suvozaceve desne noge.

Taj vakum aparat sam skinuo i probao ga na drugim cevcicama i on radi sto znaci da on nema vazduh od samog dzeka koji sam pronasao.

Taj vakum aparat pomera klapnu koja sluzi da se pojaca duvanje na sofersajbnu.

Ja sam rukom pomerio klapnu i oseti se da mnogo jako duva na sofersajbnu.

Moje pitanje je sledece da li je mozda problem u samom prekidacu za klimu, da li je neko mozda to rasturao i da li se mozda to cisti.

Prekidac normalno radi na svim brzinama i pali mi klimu ali mi ne funkcionise sa tim cevcicama za vakum.