Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Fiesta mk3 zamena fara

Ostalo što se tiče struje, prekidači, releji, instalacije...

Moderator: Dragomir

Odgovori
darkovu
Poruka: 3
Član foruma od: petak, 12. sep. 2014. u 15:15h

Fiesta mk3 zamena fara

Poruka od darkovu » petak, 12. sep. 2014. u 15:36h

Da mi je neko pricao, ne bi mu verovao ovo...ispalo mi je staklo od fara kad sam naglo zakocio da ne udarim neke "curke" dok izlecu van pesackog, a onda sam presao preko njega :doh: I sve to na 100km do kuce, ovog ponedeljka kad su pojacali kontrolu, jedva se izmigoljih patrolama :lele:

Elem da skratim nabavio sam drugi far i zamenio, ali ima viska delova, original far je bio manji i imao je plasticni okvir, ovaj ide direktno u sasiju.. Takodje u tom okviru je bila neka kutijica spojena kablom, nje nema na novom faru... Novi far inace radi kako treba..Da li zna neko za sta sluzi i da li mogu da je otkacim?

Takodje poziciono svetlo ne radi, kako se menja sijalica?

Slika

mbole
Poruka: 14987
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Re: Fiesta mk3 zamena fara

Poruka od mbole » petak, 12. sep. 2014. u 15:41h

Ako pricas o ovoj "kutijici" sa slike, to je motorce za podesavanje visine snopa farova.

Ako ga imas i na drugom faru, i imas spotenciometar u kabini, onda si uzeo pogresan far, tojest onaj bez mogucnosti regulacije.
Djak pesak :)

darkovu
Poruka: 3
Član foruma od: petak, 12. sep. 2014. u 15:15h

Poruka od darkovu » petak, 12. sep. 2014. u 15:59h

'Fala za info, jeste ima potenciometar.. Nista onda sacekacu noc pa da vidim kako baca snop, mozda bude i dobar.

mbole
Poruka: 14987
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » petak, 12. sep. 2014. u 22:01h

Mozes ti njega da nastelujes da baca kako treba, al sad kad natovaris auto ne mozes da oboris oba vec samo jedan (onaj drugi stari) far. Ovaj novi ce tada da bije previsoko.
Djak pesak :)

Odgovori

Povratak na „Instalacije“