Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Severni pol

Ostalo što se tiče struje, prekidači, releji, instalacije...

Moderator: Dragomir

Odgovori
MKrstic4
Poruka: 20
Član foruma od: subota, 26. okt. 2013. u 18:43h

Severni pol

Poruka od MKrstic4 » petak, 29. nov. 2013. u 19:35h

Naime severni pol kao naslov teme sam stavio zato što mi nešto ne funkcioniše i kao posledica jeste izostanak grejanja. U pitanju je fiesta 2001, i odma da pređem na stvar ubeđen sam da je potenciometar za toplo hladno rikno, kao da ni našta nije prikačen nikakav otpor ništa samim tim nikakva ni promena već konstantno duva ladno. Creva sam proveravao nakon malo duže vožnje dok se ne zagreje i topla su, dakle grejanje ima ali nmg da promenim na toplo i smrzavam se kao pingvin. Saznao sam da kad je u pitanju ta kutija gde je paljenje klime, dugme za cirkulaciju vazduha, potenciometri i sve, da nista od toga ne moze samo da se menja, vec cim nesto rikne, cela ta kutija mora da se menja. Mene zanimaju bilo kakvi saveti preporuke i slično. Iz Novog Sada ako ima neki električar koji ipak može da izvadi to i pokuša taj motorčić ili bog zna šta unutra da namesti. A ako već mora celo da se menja na kom otpadu da pogledam gde ima Fordov i koliko je polovna ta kutija, pošto sam za novu čuo da je oko 600 evra. Taj trenutak kad sam čuo da je 600 evra tad sam prvi i poslednji put ušao u ovlašćeni servis. Unapred zahvalan svima i pozdrav !!! :)
patience

BokiRS
Neizleciv
Neizleciv
Poruka: 4457
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 08:18h

Re: Severni pol

Poruka od BokiRS » petak, 29. nov. 2013. u 22:00h

zameni slavinu grejanja.
Chip tuning za Ford-ove
viewtopic.php?f=94&t=19067

MKrstic4
Poruka: 20
Član foruma od: subota, 26. okt. 2013. u 18:43h

Re: Severni pol

Poruka od MKrstic4 » subota, 30. nov. 2013. u 02:09h

Da da, i to mi je receno da je to il potenciometar. Hvala buraz.
patience

Odgovori

Povratak na „Instalacije“