Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Zaključavanje vozačkih vrata + kontrolna tabla

Ostalo što se tiče struje, prekidači, releji, instalacije...

Moderator: Dragomir

Odgovori
blajah
Poruka: 3
Član foruma od: sreda, 10. jul 2013. u 12:41h

Zaključavanje vozačkih vrata + kontrolna tabla

Poruka od blajah » ponedeljak, 5. avg. 2013. u 11:14h

Zdravo svima. Od skoro( proteklih 48H :) ) imam focusa 2001, 1.8 TDDI,( prvi auto, duduk sam kompletni) i evo šta sam primetio:

* Tabla nema osvetljenje ( lampice svetle, display za kilometražu svetli, ostala elektronika svetli - klima, radio, svi tasteri..)

* Kada ubacim ključ u vrata vozača, auto mogu da zaključam (sva vrata se regularno zaključavaju) ali ne i da otključam. Na suvozačkim radi i zaključavanje i otključavanje. (daljinac nemam).

I za jedan i za drugi problem samo pitam da li postoji nešto što mogu sam da pogledam ili je pametnije da ne pokušavam, tj da oteram kod majstora (Dragomir mi je relativno blizu).
Moglo je biti i gore.

mbole
Poruka: 14926
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Re: Zaključavanje vozačkih vrata + kontrolna tabla

Poruka od mbole » ponedeljak, 5. avg. 2013. u 12:00h

Glupo deluje, ali proveri da ti nije potenciometar za osvetljenje instrument table na minimumu (ako ga ima naravno).

Sto se tice brave, vrlo je moguce da je menjana, ili da mehanicki nije ispravna. Kod svih fordova, svaki fordov kljuc (od bilo kog auta), moze da zakljuca svaki (bilo koji) fordov auto. Ali naravno ne moze i da ga otkljuca.
Djak pesak :)

blajah
Poruka: 3
Član foruma od: sreda, 10. jul 2013. u 12:41h

Re: Zaključavanje vozačkih vrata + kontrolna tabla

Poruka od blajah » ponedeljak, 5. avg. 2013. u 12:14h

Hvala na odgovoru. Ja taj potenciometar nisam video ( pored prekidača za svetlo ima samo točkić za visinu farova).
A što se tiče otključavanja, juče sam ga otključao 2x normalno, tako da i ja pomislih da je verovatno mehanika.
Moglo je biti i gore.

Odgovori

Povratak na „Instalacije“