aktuelan kod "pozajmljivaca" istih

Van piše: ...за све те буђаве фордове
Ja sam čuo da od ljudi koji se bave istim poslom da nema tog vozila koji "pozajmljivači" ne mogu da ukradu tako da ne vidim poentu toga što si uopšte kupio auto.zmajoshi piše: A koliko sam ja cuo od ljudi koji se bave time nema tog alarma koji "pozajmljivaci"
ne mogu da onesposobe tako da je za mene alarm bacena para.
Diraju Fordove, veruj mi da diraju, kradu muziku, obijaju vrata, kradu iz gepeka... Ko kaže da ih ne diraju?Markedjani piše:Ja imam fobiju od tih alarma...
Mislim stvarno... fordove apsolutno niko ne dira,nisu zanimljivi ni kod nas ni u inostranstvu.
ja sam se navikao,ali alarm ne bi stavljao dobrovoljno,nego sam dobio sa kolima. I bas to mi se desilo, u 4 ujutru mi zvoni komssiluk na vrata jer se alarm ukljucio. zasto ne znam,dal je neka macka skocila ili sta je,ali je stres.Markedjani piše:Ja imam fobiju od tih alarma...
Stalno se plašim da može da pobrljavi i da krene da svira sam od sebe... ili kao što mi se jednom desilo da sam deaktivirao alarm ali je blokada goriva ostala... pa sam morao da šlepam auto jer nisam znao šta ga je mučilo.
KAd mi se to desilo istog trenutka sam iščupao alarm i stavio običan modul za daljinsko zaključavanje.
Mislim stvarno... fordove apsolutno niko ne dira,nisu zanimljivi ni kod nas ni u inostranstvu.
A i sama pomisao da platim nekom da mi secka instalaciju mi se baš i ne sviđa.
Samo muke sa tim alarmima.