Kontaktirao sam kljucara od kog sam ja nabavio kuciste sa slike (skakavca) i dobio negativan odgovor za tvoj problem, odmah mi je rekao da ga svakog dana po nekoliko njih pita za te aftermarket daljince ali se oni jednostavno ne uklapaju u ova standardna kucista jer su namenjena za fabricke kljuceve...
Evo ti primer elektronskih kljuceva za mog fokusa (levi je fabricki desni je skakavac u koji sam ja prepakovao sve)
Iskreno ja sam ovakav odgovor i ocekivao od kljucara jer je sve ovo nazalost logicno... Postoji varijanta da nadjes kuciste sto pribliznije tom daljincu sa macem pa da kombinujes ali to bi bila veoma duga potraga i moguc veliki trosak sto nije resenje..
Dok sam pisao sa kljucarom razmisljam zasto ti nisi ugradio centralnu fabricku? Fokusa ima na otpadima, delova ima, svakako je bolje original polovnjak nego novo aftermarket ili male privrede...
@mbole, koliko shvatam ti si imao iskustva sa programiranjem kljuceva, sta mislis da li moze da se kopira ovaj daljinac u fabricku elektroniku?
- on ima ispravan cip, ako bi mogao da prekopira elektroniku na fabricku onda bi mogao da to spakuje u originalno kuciste i onda mu ostaje da nareze kljuc