Sad ne znam ni sam sta da radim

, kozu i vinil jeste tesko ukrojiti i uklopiti na tablu, a i da se odradi kvalitetno treba dosta para, znaci to otpada
E sad, isam ni mislio da popunjavam pukotine gitom, on ce da se stegne i onda nije to to, pre bih pokusao sa nekim materijalom koji ostaje u nekom polutecnom stanju, nesto kao ziva guma( ili tako nesto) samo malo tvrdje da se na suncu ne bi bas rastopilo.
A o farbanju sam razmisljao, jer sam cuo da postoje neke farbe za kozu. Gledao sam na stranim forumima da ljudi farbaju volane tom nekom farbom i da nece da otpada farba ako se dobro pripremi. Mislim, ako vec farba nece otpadati sa volana koji je stalno u rukama, zasto bi otpadala sa table ako se dobro pripremi
@cdusan videcu da nazovem tog coveka, cisto informativno da vidim sta on misli o tome kako bi mogla koza da se uklopi i koliko bi kostalo. A u vezi presvlacenja moje table, problem je sto nije ista, ja ovu drugu tablu kupujem bas zbog toga sto je drugacija, ima produzeni srednji deo koji se spaja sa plastikom koja stoji kod menjaca.
@dule aha to je flockovanje, vidjao sam to na stranim forumima, to obicno rade na nekim track ili rally autima. lepo izgleda, samo sto ti kazes, ako se odradi lose mozda ce da otpadaju te cestice