Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Iskustva sa sredstvima za održavanje kokpita

Unutrašnje uredjivanje.
Odgovori
gagyns
Poruka: 35
Član foruma od: nedelja, 12. dec. 2010. u 02:20h

Iskustva sa sredstvima za održavanje kokpita

Poruka od gagyns » utorak, 18. okt. 2011. u 09:59h

Pozdrav svima,

kokpit mog forda nije plastičan nego je kako bih se pravilo izrazio kaširan kožom...
moje pitanje je sledeće, pre par dana sam nosio neke lajsne za parket pa je jedna lajsna "zakačila" kokpit (onaj deo napred gde stoje sitnice). Nije koža oštećena u smislu prosečena nego onako ovlaž zagrebana i jako me nervira. Dali ima neko sredstvo (npr kao krema za cipele) da se premaže taj kokpit da se to malo revitalizuje.. i pošto sumljam da je predhodni vlasnik i mazao nečim, da se malo i osveži ta koža :D

Unapred Hvala :beer:

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Re: Iskustva sa sredstvima za održavanje kokpita

Poruka od dule0911 » petak, 9. dec. 2011. u 17:13h

Odgovor stize od mene posle 2 meseca al jbg :D
Probaj neko mleko za telo, tipa Nivea Milk, ili jos bolje nivea kremu za kozu (ljudsku). Meni je to pomagalo (pogotovo krema), naravno ukoliko ostecenja nisu velika. To sam koristio za namestaj, a koza je koza tako da mozes i u autu da probas.

Inace ja svoju kozu u autu mazem sa nivea mlekom za kozu, naravno posto je ocistim sa Turtle wax leather cleaner & conditioner.

Sent from my Sony Ericsson Xperia Pro using Tapatalk
Fiesta!!

milan_gt
Poruka: 11707
Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h

Re: Iskustva sa sredstvima za održavanje kokpita

Poruka od milan_gt » petak, 9. dec. 2011. u 17:32h

za tablu koristim mleko za tablu, ali je vise kao jogurt :D i tabla vam dobije lep satenski izgled (izmedju mat i sjajnog) i ne prskati direktno na tablu jer ce se preneti do sofetke nego naprskate na vileda sundjer za sudove i namazete sve sto je plasticno u unutrasnjosti auta..

Slika

Odgovori

Povratak na „Styling enterijera“