Da li je to neko uspesno lepio i sa kojim lepkom?

Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Dajte neku sliku kako je ispalo to sa klamaricom?skmondeo piše: ↑sreda, 21. maj 2025. u 21:36hPa da, ona tkanina se sva odlijepila na prednjim vratima. Problem je sto je kratka pa je ne mogu klamericom iza uhvatiti da ne ispada.
E sad, narucio sam neke presvlake kombinacija alkantara i eko koza i trazio da mi posalju te alkantare da probam nju zalijepiti umjesto tkanine, stiglo je to odavno al ja sam na putu vec 15 dana i kad dodjem necu stici s tim se zezati. Narucio sam i od kineza neku samoljepljivu eko kozu, probao bi i to zalijepiti
Rucke sam rijesio tako sto sam ih prebacio sa zadnjih vrata, ne rucke komplet nego maske one, malo si se podmjehurile. Mislio sam ih sprejom rijesiti al bolje ovako
Tapacirung je isto bio odlijepljen kod prozora, to sam rijesio klamericom i jos moram neku tanku gumu da navucem preko toga da se ne vidi ona municija od klamerice, nesto tipa one gume za zastitu ruba vrata
Zato sto za 16 evra nije moguce napraviti zvucnik koji ce iole pristojno raditi