Rastopljen sticky pad
- mbole
- Poruka: 14954
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Rastopljen sticky pad
Sticky pad je ono parce gume koje se stavi negde na instr. tablu i onda se na njega stavi telefon ili sta vec, posto se "zelepi" na njega.
Imao sam jedan koji je stajao u mondeu vec par godina, doduse bio je prikacen za vrata (drzao je mali tel cak i u gotovo vertikalnom polozaju). Kad sam krenuo za selo, prebacim ga u drugarovog keca i stavim na sred instrument table.
Auto ostao na direktnom suncu kroz sajbnu par dana, i sticky pad se bukvalno rastopio, ostavljajuci iza sebe odvratne fleke.
Jel postoji nacin da se to ukloni, ili da jurim novu instr. tablu?
Proste stvari tipa deterdzenta i cetkice za zube, uljanog razredjivaca i slicno sam vec probao. Nema nikakvog efekta.
Imao sam jedan koji je stajao u mondeu vec par godina, doduse bio je prikacen za vrata (drzao je mali tel cak i u gotovo vertikalnom polozaju). Kad sam krenuo za selo, prebacim ga u drugarovog keca i stavim na sred instrument table.
Auto ostao na direktnom suncu kroz sajbnu par dana, i sticky pad se bukvalno rastopio, ostavljajuci iza sebe odvratne fleke.
Jel postoji nacin da se to ukloni, ili da jurim novu instr. tablu?
Proste stvari tipa deterdzenta i cetkice za zube, uljanog razredjivaca i slicno sam vec probao. Nema nikakvog efekta.
Djak pesak 

- Lucky
- Poruka: 1083
- Član foruma od: sreda, 3. dec. 2014. u 10:44h
Re: Rastopljen sticky pad
antisil

- mbole
Jel mu to dodje ko oni antisilokon rastvaraci sto se koriste pre farbanja auta?
Djak pesak 

- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Ako se pad hemijski razgradio i sjedinio sa dash-om pomoći nema.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- mbole
Pad sam skinuo, a sad dal je hemijski ili samo od toplote... bem li ga.
Delovao je bas "istopljeno" to jest na jednom delu se umesto onih reljefnih kockica bukvalno rastopio i pretvorio u grguravu masu gume/plastike/silikona/sta li je vec.
Fleka je ostala po ivicama i na jednom mestu gde je kao iscurelo nesto iz njega (nekakva zuckasta "vodica").
Nista, videcu u ponedeljak da uzmem malo silicon removera iz firme, pa da vidim dal ce da pomogne.
Sama tabla i nije nesto skupa, al je bas sex zameniti je.
Delovao je bas "istopljeno" to jest na jednom delu se umesto onih reljefnih kockica bukvalno rastopio i pretvorio u grguravu masu gume/plastike/silikona/sta li je vec.
Fleka je ostala po ivicama i na jednom mestu gde je kao iscurelo nesto iz njega (nekakva zuckasta "vodica").
Nista, videcu u ponedeljak da uzmem malo silicon removera iz firme, pa da vidim dal ce da pomogne.
Sama tabla i nije nesto skupa, al je bas sex zameniti je.
Djak pesak 

- Lucky
- Poruka: 1083
- Član foruma od: sreda, 3. dec. 2014. u 10:44h
na kecu?? 30min maximum