dali je moguce ugraditi masku za MK3 Mondeo
- zoki51
- Poruka: 328
- Član foruma od: četvrtak, 28. jun 2012. u 03:02h
dali je moguce ugraditi masku za MK3 Mondeo
Hteo bih da mu kupim i ugradim masku niklovanu kao sa slike ...e sad dali je to moguce ?? Moj je model iz 2001g MK3 a ova maska neznam za koje je godiste ali mi se jako dopada !! Molim savet misljenje .......

- Dragomir
- Oficijalni serviser

- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Re: dali je moguce ugraditi masku za MK3 Mondeo
Da bi bilo kako treba morao bi da zamenis branik
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- zoki51
Dragomire hvala z ainfo sami miolim te kazi iz tvoga iskustva iz od koje do kojeg godista da trazim branik i dali pasuje ''sraf''na sraf? bez ikakvih prepravki na skoljci neki nosaci i slicno??
HVALA !
HVALA !
- Dragomir
- Oficijalni serviser

- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Branik od mondea MKIII restajling 2003-2007 godine,ali ti trebaju i maglenke ,lajsne,donji deo branika i resetka u braniku.Sve ide sraf na sraf
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- zoki51
- PMilan
- Poruka: 727
- Član foruma od: sreda, 7. dec. 2011. u 16:57h
http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... &start=125
Evo, kolega je samo maski zamenio, vidi kako izgleda.
- zoki51
hvala za temu oko maske sad je bas procitah.........vidim da je imao muke da je ugradi a pri tome kaze i da mu ne lezi skroz u donjem delu u braniku........plasim se da bi mi to cak i naruzilo izgled ,,,,,,,neznam ......razmisljam jos uvek,........sta kako koliko EU td a; definitvno cu odraditi !ivan_031 piše:http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... &start=125
- milan_gt
- Poruka: 11708
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
savet za sve ostale koji vole 'sitnice'..kupite sto mladji i zadnji redizajn sa vise opreme..da sve imate gotovo i ne ulazete po 100-200 za te sitnice koje vam se svidjaju..
- zoki51
Prijatelju definitivno nisi u pravu...!! IZVINI !milan_gt piše:savet za sve ostale koji vole 'sitnice'..kupite sto mladji i zadnji redizajn sa vise opreme..da sve imate gotovo i ne ulazete po 100-200 za te sitnice koje vam se svidjaju..
Ja sam svakom svom vozilu nebitno jeli motor ili auto voleo da dam svoj licni ''pecat'' a i cak mi se nekada a u vecini slucajeva ne dopadaju originalna fabricka resenja !! Tu mislim na enterijer ali i exterijer,,,,,,,mislim da me sada shvatas zasto doradjujem trazim i.t.d.
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Ali konkretno u ovom slučaju i ovoj temi je u pitanju fabrički "pečat" sa redizajna... 

- zoki51
e sada .......da sam kao sto nisam kupio auto koji je redizajn nebi bilo mozda ove teme a opet poznavajuci sebe opet bi nasao nesto sto bi promenio garantovano......totti piše:Ali konkretno u ovom slučaju i ovoj temi je u pitanju fabrički "pečat" sa redizajna...
- BojanM
- BOFH

- Poruka: 7128
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Ima ko voli da kupi sve gotovo, ima kome je zadovoljstvo da neke od tih stvari napravi sam... ne vidim zašto bi jedno bilo "ispravnije" od drugog, a zadovoljstvo ionako nema cenu. 
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- Zelj@
- Poruka: 535
- Član foruma od: nedelja, 19. jun 2011. u 20:56h
Maska će da legne fino osim za perfekcioniste koji imaju oštro oko, da primjete da ne naleže na branik 100%, ali to samo kad se dobro zagledaš.Obzirom da si ti čovjek penzioner sa dosta volje i vremena predpostavljam da ćeš je upasovat kako treba,lično mislim da bi bila glupost mijenjat branik(pa lakirat) zbog donjeg ruba maske koji ne naleže baš 100%.
Bitno je upasovat da nalegne ispod zakački kako treba da nebi ispadala, ili da je nebi neko isčupao ne daj bože.
Bitno je upasovat da nalegne ispod zakački kako treba da nebi ispadala, ili da je nebi neko isčupao ne daj bože.
Heh kome se ono nije svidjao fabrički Cd pa je ubacivao noviji....milan_gt piše:savet za sve ostale koji vole 'sitnice'..kupite sto mladji i zadnji redizajn sa vise opreme..da sve imate gotovo i ne ulazete po 100-200 za te sitnice koje vam se svidjaju..
- st 220
- Poruka: 674
- Član foruma od: nedelja, 8. maj 2011. u 15:21h
Jedno srodno pitanje - da li mogu na Focusa (model do 2001) da stavim branik i farove sa restylinga?
Naravno, uz branik treba da dođu rešetke i maglenke, a može i maska da se zameni.
Dakle, da li sve pasuje sa restylinga na prvi model Focusa mk1?
Naravno, uz branik treba da dođu rešetke i maglenke, a može i maska da se zameni.
Dakle, da li sve pasuje sa restylinga na prvi model Focusa mk1?
- dax92
-

- Poruka: 7669
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Pasuje ali ces trebati da se igras sa strujeom oko farova. Stariji model ima samo h4 sijalicu, a noviji ima h7 za kratko i h1 za dugo svetlo.
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- st 220
- Poruka: 674
- Član foruma od: nedelja, 8. maj 2011. u 15:21h
Znam za to, treba da se preprave instalcije za sijalice za farove, za maglenke i žmigavce, to nije problem, imam majstora za to 
Samo me interesovalo da li sve pasuje što kažu šraf na šraf.
Samo me interesovalo da li sve pasuje što kažu šraf na šraf.