Pa resio da podelim sa vama kako se to radi.
Potrebni su sledeci alati:
Auto sprej u zeljenoj boji,celicna cetka,krpa,antikor(pozeljno),smirgla,kljuc za skidanje tocka,stare novine traka za krecenje,i mnoogo volje

Postupak:
1.Skinuti tocak

2.Ocistiti klesta prvo sa celicnom cetkom i smirglom ,zatim antikorom premazati i ostaviti 10-15 min. nakon toga krpu namokriti obicnom vodom i obrisati antikor.

Nakon brisanja antikora ponovo iscetkati celicnom cetkom i na kraju smirglom.Posle toga samo obrisati prasinu(rdju) suvom krpom.
Ako vam jos uvek stoji rdja ili mislite da je jos uvek ostala neka rdja koja moze jos malo da se skine ponoviti postupak br. 2 toliko puta koliko je potrebno meni je bilo dovoljno jednom

3.Zalepiti novine prekriti disk i plocice,disk novinama a ostali delovi sto ostanu kao sto su neki delovi plocice trakom za krecenje na kraju to izgleda ovako:

4.Ofarbati minimalno 2 puta.
Nakon prvog farbanja to izgleda ovako:
http://img407.imageshack.us/img407/3305 ... 134316.jpg
Napomena ako koristite crvenu farbu kao ja odmah nakon farbanja bice narandzasta boja sacekajte 5 minuta videcete kako ce pocrveniti dakle nmojte da panicite sto je narandzasta.
5.Nakon drugog sloja farbanja skinuti sve novine sto ste zalepili i trake oko plocica i diskova.

Vratiti tocak i na kraju to izgleda ovako

Nadam se da sam barem nekom pomogao ovim.